Ποδηλασία - ΑΕΚ: Βαλκανιονίκης ο σπουδαίος Μανωλίδης!

Ποδηλασία - ΑΕΚ: Βαλκανιονίκης ο σπουδαίος Μανωλίδης!
Photo Credits: INTIME

Ο Στράτος Μανωλίδης «διέλυσε» τον ανταγωνισμό στους Εφήβους και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του Βαλκανιονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεπανάληπτες επιτυχίες για το τμήμα Ποδηλασίας της ΑΕΚ στη Βαλκανιάδα Ποδηλασίας που διεξήχθη το τριήμερο 25-27/08 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή διεξήχθη στην Σαρακήνα του νομού Τρικάλων ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης. Ο Στράτος Μανωλίδης «διέλυσε» τον ανταγωνισμό στους Εφήβους και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του Βαλκανιονίκη μαζί με την φανέλα που θα φορά για τον επόμενο χρόνο ως πρωταθλητής Βαλκανίων! Σε αγώνα μήκους 22 χλμ. με χρόνο 25:28, ο Πρωταθλητής μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανέβηκε στο βάθρο και απέδειξε σε όλους, εντός και εκτός συνόρων, ότι η κορυφή του ανήκει.

Το μετάλλιο και την φανέλα του την απένειμε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, και η ΓΓ της Ομοσπονδίας, κα. Σαμπρίνα Τβίσς.

Οι επιτυχίες των «κιτρινόμαυρων» αθλητών με τη «γαλανόλευκη», όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Στην κατηγορία Γυναικών η Μαριάννα Γιαμπάνη κατέκτησε την 3η θέση. Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, με χρόνο 29:58 παράλληλα με το χάλκινο μετάλλιο που χάρισε στη χώρα μας, ήταν και η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στον αγώνα, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή.

Στο αγώνισμα συμμετείχε με την φανέλα της ΑΕΚ και η Μυρτώ Τέσκου που κατέκτησε την 5η θέση, με χρόνο 30:48, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική κούρσα. Τέλος, στη μικρότερη κατηγορία των Παίδων ο πρωτοετής στη κατηγορία Αντώνης Παπαδόπουλος πλασαρίστηκε στην 9η θέση σε χρόνο 17:57.

Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας αντοχής 119 χλμ. στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, στη λίμνη Πλαστήρα και τα Άγραφα όρη. Ο Στράτος Μανωλίδης, 200 μέτρα πριν τον τερματισμό ήταν καθαρά στην 3η θέση και θα κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά η ατυχία ήταν παρούσα. Του βγήκε η αλυσίδα και απώλεσε 2 θέσεις τερματίζοντας στην 5η τελικά με χρόνο 3:35:30.

Καταπληκτικός αγώνας έγινε και από τον Πρωταθλητή μας Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος κατάφερε να πλασαριστεί στην 6η θέση μεταξύ 52 αθλητών, με διαφορά χρόνου από τον πρώτο μόνο 4 δευτερόλεπτα και χρόνο 2:10:36 στα 79χλμ της διαδρομής, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για την 2η χρονιά του στους παίδες του χρόνου.

Τέλος, την Κυριακή τελευταία μέρα των αγώνων, στο αγώνισμα της αντοχής Γυναικών 83,2 χλμ. με εκκίνηση από το λιμάνι του Βόλου και τερματισμό στη πόλη της Λάρισας, τα καταπληκτικά κορίτσια της ΑΕΚ κατάφεραν να κάνουν αίσθηση.

Η Μαριάννα Γιαμπάνη κατέλαβε την 4η θέση, μόλις 1 δευτερόλεπτο (!) μακριά από το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2:34:24, ούσα όμως και πάλι πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια, ενώ η Μυρτώ Τέσκου με πολύ καλή κούρσα κατετάγη 8η με χρόνο 2:40:30.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τον ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗ Στράτο Μανωλίδη που έκανε υπερήφανους όχι μόνο τους φιλάθλους του Συλλόγου μας, αλλά και όλους τους Έλληνες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην κορυφαία Ελληνίδα της Βαλκανιάδας, Μαριάννα Γιαμπάνη, καθώς και στη Μυρτώ Τέσκου και τον Αντώνη Παπαδόπουλο για την εκπληκτική τους παρουσία.

Και οι 4 αθλητές μας κράτησαν ψηλά τη σημαία της χώρας και της ΑΕΚ αποδεικνύοντας την κυριαρχία τους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X