Λίβερπουλ: Θα κινηθεί προς τον Ζοάο Φέλιξ αν φύγει ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Θα κινηθεί προς τον  Ζοάο Φέλιξ αν φύγει ο Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Καθώς το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αβέβαιο, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την περίπτωση που τελικά ο Αιγύπτιος επιθετικός αποχωρήσει από το «Άνφιλντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαλάχ έχει πολύ μεγάλη πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται.

Ωστόσο, με δεδομένη την επιθυμία του Αιγύπτιου σούπερ σταρ να πει «ναι» στους Σαουδάραβες, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ θα καταφέρει να τον κρατήσει.

Έτσι, φαίνεται πως οι «κόκκινοι» εξετάζουν και τους παίκτες που υπάρχουν στην αγορά για να αντικαταστήσουν τον Σαλάχ στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, πολύ ψηλά σε αυτή τη λίστα είναι το όνομα του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκτιμάται ότι με μια πρόταση ύψους 70-80 εκατομμυρίων ευρώ ο Πορτογάλος διεθνής θα μπορούσε να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα και να γυρίσει στην Αγγλία, αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X