ΑΕΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Στάνκοβιτς για την Αντβέρπ, κρίσιμη η σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Στάνκοβιτς για την Αντβέρπ, κρίσιμη η σημερινή προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετείχε χθες σε μέρος της προπόνησης όμως παραμένει αμφίβολος για την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ με τη σημερινή μέρα να κρίνει τα πάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφίβολος είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τον ευρωπαϊκό «τελικό» της ΑΕΚ!

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ένωσης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις παραμονές του πρώτου αγώνα με τους Βέλγους στην Αμβέρσα και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να παίρνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Στάνκοβιτς συνεχίζει καθημερινά να κάνει ατομικό πρόγραμμα, όμως χθες μετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος καθώς έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στον αγώνα και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας παρά τις ενοχλήσεις το «παλεύει» για να ενισχύσει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως ο ίδιος θέλει να παίξει και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για την παρουσία του ή όχι στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/08, 22:00).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X