Ο Γκατσίνοβιτς πέτυχε ξανά το πρώτο της σεζόν στην Αγιά Σοφιά

Ο Γκατσίνοβιτς πέτυχε ξανά το πρώτο της σεζόν στην Αγιά Σοφιά
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο σπίτι της και γι αυτή τη σεζόν ήρθε από τον Γκατσίνοβιτς και το πιο σημαντικό είναι το αγωνιστικό φορμάρισμα του Σέρβου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι ήταν το ματς με τον Ιωνικό, το πρώτο της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι της και το πρώτο της περυσινής σεζόν στην Αγιά Σοφιά, όταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς άνοιγε το σκορ με τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή. Φέτος, πάλι στο πρώτο ματς της σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ο Σέρβος χαφ αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή.

Αυτή την φορά η ΑΕΚ δεν νίκησε, αλλά ίσως ο οιωνός από τον Γκατσίνοβιτς να σημαίνει κάτι. Βεβαίως το πιο σημαντικό και για τον Σέρβο χαφ και για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι το γεγονός πως ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας, βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Ο Γκατσίνοβιτς σ’ όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Ειδικά στην ανατροπή με τη Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν καθοριστικός από την στιγμή που μπήκε. Ενώ και στην Αμβέρσα, όταν ανέβασε στροφές, ανέβηκε όλη η ΑΕΚ και ήταν και αυτός που κέρδισε την αποβολή. Και στο χθεσινό ματς ήταν και πάλι πολύ σημαντικός, εκτός από το γκολ που πέτυχε. Γενικώς ο Σέρβος χαφ είναι ένας πολύ κομβικός ποδοσφαιριστής. Για τον Ματίας Αλμέιδα έχει μεγάλη σημασία, να δει ξανά στο γήπεδο τον Γκατσίνοβιτς που έβλεπε στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. Μάλιστα αυτό που φαίνεται, είναι πως ο Σέρβος χαφ είναι σε καλό δρόμο, ώστε να ξαναβγάλει στο γήπεδο αυτόν τον αγωνιστικό εαυτό.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X