Mundobasket 2023: Πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ο Μήτογλου

Mundobasket 2023: Πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ο Μήτογλου
Photo Credits: INTIME

Ο άτυχος 27χρονος πάουερ-φόργουορντ, Ντίνος Μήτογλου έφυγε από τη Μανίλα και θα συνεχίσει στην Αθήνα την αποθεραπεία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά τον Ντίνο Μήτογλου και την Εθνική από την στιγμή, που ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο.

Ο Μήτογλου παρακολούθησε χθες από τον πάγκο την πρεμιέρα της Εθνικής με την Ιορδανία και πριν από μερικές ώρες πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Όπως δε γνωστοποίησε πριν από δύο μέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός «ο Ντίνος Μήτογλου υπέστη κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκειας προπόνησης της Εθνική Ομάδας στις Φιλιππίνες, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, που είδε τις εξετάσεις του αθλητή, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων. Ο Μήτογλου αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X