Το μέτωπο «Β.Ρ – θωρακισμένη Μερσέντες»

Εμετικό πανό της Θύρας 13 και προσβολή στη μνήμη του Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Ο Insider βλέπει να ξεδιπλώνεται όλη η πρασινοκόκκινη προπαγάνδα και ξέρει ποια είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά πιστοποιήθηκε απλά από το ξεκίνημα. Ο χυδαίος Παναθηναϊκός του Αλαφούζου δεν θα σεβαστεί φέτος τίποτα. Χθες στην Λεωφόρο είχαμε ένα σόου αηδίας, του μετώπου «Β.Ρ – Θωρακισμένη Μερσέντες», με στόχο την ΑΕΚ, τον Μελισσανίδη και κυρίως την μνήμη του Μιχάλη.

Οι άνθρωποι που μαζί με τους συμμάχους τους στον Ολυμπιακό, δεν δίστασαν σε σύσκεψη που έγινε λόγω της δολοφονίας όχι μόνο να μην πουν κουβέντα γι΄αυτό, αλλά να μιλήσουν για ΕΠΟ, διαιτησίες κι άλλες ιστορίες γι΄αγρίους.

Βρώμα και δυσωδία

Το ίδιο και χθες. Προφανώς έχοντας αναλάβει παρασκηνιακά και όχι μόνο την προστασία όσων συμμετείχαν στην δολοφονική επιδρομή με αντάλλαγμα το σιωπητήριο της κερκίδας για τις αγάπες και τα λουλούδια με τους υπεύθυνους για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, όχι μόνο επέτρεψαν τα χυδαία πανό στην Λεωφόρο, αλλά έβαλαν και γαρνιτούρα την δική τους επίθεση κατά της ΑΕΚ.

Η βρώμα και η δυσωδία που βγάζει η βαζέλα, πλέον είναι αυτό ακριβώς που ξέραμε πάντα. Ο πιο αισχρός ποδοσφαιρικός οργανισμός του πλανήτη δείχνει ξανά τον αληθινό του εαυτό.

Διαμαντόπουλος και Γκορτσίλας

Ο Διαμαντόπουλος καλά να πάθει, γιατί δεν είχε τα άντερα να αποβάλλει καθώς έπρεπε τον προκλητικό «Καρβέλα των πάγκων», το έπαιξε… διπλωμάτης. Την ίδια στιγμή στην Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ… της ΕΠΟ και της διαιτησίας έχανε βαθμούς από τον νεοφώτιστο, έχοντας ένα πέναλτι που της πήραν πίσω, ένα που δεν της έδωσαν σε καθαρό χέρι πριν το δοκάρι του Πισάρο κι ένα ακόμη σε καθαρό σπρώξιμο στον Σιντιμπέ στο τέλος του πρώτου μέρους. Και η προπαγάνδα από όλα αυτά αναδεικνύει μια επαφή ώμο με ώμο του Σιντιμπέ με τον επιτιθέμενο του Πανσερραϊκού και – αυτό είναι το πιο εξωφρενικό- μιλάει για «soft» πέναλτι στην ανατροπή του Πισάρο μπροστά στην εστία.

Η προπαγάνδα τους επειδή είναι πολύπλευρη κι επειδή εκτός από τους άμεσα ελεγχόμενους την ακολουθούν κι άλλοι ως κολαούζοι, είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

Η «απάντηση» της ΑΕΚ

Η αντιμετώπιση αυτή προϋποθέτει την ΑΕΚ ενωμένη και η ΑΕΚ έχει πάντα ένα περιβάλλον που είναι έτοιμο να στραφεί εναντίον της ακόμη και στις καλύτερες στιγμές της και να παίξει το παιχνίδι των αντιπάλων της.

Περιβάλλον του οποίου μέρος στην πρώτη στραβή βάζει σε θέση απολογούμενων τους νταμπλούχους, που βρίσκονται μια ανάσα από την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το… μέρος του περιβάλλοντος της ΑΕΚ, είναι το καλύτερο εργαλείο στα χέρια των εχθρών της. Και αν η ομάδα να φάμε την γλώσσα μας, δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση την Τετάρτη θα το δείτε αυτό σε όλο του το μεγαλείο.

Ο Insider

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X