Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανσερραϊκό
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο λεπτό και έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Γιώργος Αθανασιάδης: Είχε κάποιες καλές αντιδράσεις κάτω από τα δοκάρια του στις φάσεις που έκανε ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σίγουρα στην φάση του γκολ θα μπορούσε κάτι καλύτερο. Επίσης με την μπάλα στα πόδια είχε τεράστιο ζήτημα, καθώς έκανε πολλά λάθη.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Έβγαλε πολλή δουλειά ο Γάλλος μπακ από την πλευρά του. Χρειάστηκε μάλιστα να δώσει μάχες και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενώ δημιουργικά βοήθησε αρκετά με τις επιλογές που έκανε από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως αριστερό μπακ και δεν τα πήγε εξίσου καλά, καθώς έκανε λάθη.

Σίμος Μήτογλου: Έκανε και αυτός ντεμπούτο στην ενδεκάδα. Προσπαθούσε να βρει πατήματα όταν συνολικά η άμυνα, δεν πατούσε καλά. Από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο μοναδικός… αμυντικός της ΑΕΚ.

Κώστας Χρυσόπουλος: Στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, του έκατσε ένα λάθος στο πρώτο λεπτό που δεν οδήγησε σε γκολ, αλλά και μια χαμένη μονομαχία, επίσης στο πρώτο λεπτό, που κατέληξε σε γκολ. Από εκεί και πέρα επηρεάστηκε πολύ και φάνηκε στο παιχνίδι του.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολλή δουλειά και αυτός από την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο. Πολλά ανεβάσματα, πολλές μάχες και τις περισσότερες φορές σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και στόπερ και αριστερό μπακ ξανά. Το πάλεψε αρκετά, αλλά κάποια στιγμή ξέμεινε από δυνάμεις.

Γενς Γιόνσον: Καλό ματς από τον Δανό χαφ που έβγαλε πολλή δουλειά σ’ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Με ασταμάτητο τρέξιμο και πολλές δυνάμεις, βοήθησε σημαντικά. Αν είχε βρει και το γκολ στην τεράστια ευκαιρία που έχασε, θα ήταν εξαιρετικό βράδυ γι αυτόν.

Κώστας Γαλανόπουλος: Έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή και προσπάθησε να βοηθήσει και στο ανασταλτικό κομμάτι συμμαζεύοντας την άμυνα αλλά και να κάνει παιχνίδι. Πάτησε την αντίπαλη περιοχή και είχε σωστές επιλογές.

Νίκλας Ελίασον: Σε ρηχά νερά ξανά ο Σουηδός ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε σχετικά καλά. Αλλά όσο περνούσε η ώρα, δεν του έβγαινε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμαζε.

Ροντόφλο Πισάρο: Πολύ καλό ματς από τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό. Ήταν πολύ κινητικός και οι κινήσεις του ήταν και πολύ σωστές. Με την μπάλα στα πόδια του έκανε πάντα αυτά που έπρεπε, άπλωνε σωστά το παιχνίδι και έψαχνε και χώρους για να μπορέσει να εκτελέσει ο ίδιος. Είχε τρομερές εμπνεύσεις, έχασε ευκαιρίες, αλλά κάποια στιγμή ξέμεινε και από δυνάμεις.

Τομ Φαν Βέερτ: Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε τρείς φορές σε θέση βολής. Δεν κατάφερε όμως σε καμία εξ αυτών να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν και άστοχος, αλλά ήταν και μοιραίος καθώς έχασε το πέναλτι.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε μπάλες πολλές στα πόδια του παίζοντας και ως δεκάρι αλλά και ως δεύτερος χαφ. Είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις στο πρώτο ημίχρονο με σωστά περάσματα στην περιοχή. Και στο δεύτερο το πάλεψε πολύ, αλλά του βγήκαν λιγότερα πράγματα.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε δεξί μπακ. Ο Μεξικανός από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο βοήθησε πολύ από την πλευρά του και πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπήκε για να παίξει δεύτερο στόπερ. Ανασταλτικά ήταν σταθερός, όμως με την μπάλα στα πόδια δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Σέρχιο Αραούχο: Έδωσε πολλές μάχες, πάλεψε πολύ και έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο ίδιος δεν βρέθηκε σε φάση να μπορέσει να εκτελέσει και να απειλήσει.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έβαλε μια γκολάρα και από την στιγμή που μπήκε ήταν μιας διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έχει την σημασία του.

Ζίνι: Μπήκε και έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ. Πήρε προσπάθειες πάνω του, δεν κρύφτηκε, το πάλεψε, αλλά ήταν άστοχος.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X