Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Σεβίλλη - Τρίτη συνεχόμενη ήττα στην La Liga

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Σεβίλλη - Τρίτη συνεχόμενη ήττα στην La Liga
Photo Credits: INTIME

Απογοητευτικά εκκίνηση για την Σεβίλλη στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από την εκπληκτική Χιρόνα στην έδρα της με 1-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σεβίλλη μπήκε καλύτερα όμως η Χιρόνα βρήκε πρώτη το γκολ με τον Ερέρα μετά από αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή στο 16ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο βρήκαν την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου,  από το κόρνερ του Ράκιτιτς και το ξερό σουτ του Γκουντέλι, με το 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στο 56ο λεπτό, ωστόσο η Χιρόνα πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Αλέις Γκαρθία, ενώ η Σεβίλλη θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Ράκιτιτς, όμως το γκολ του Κροάτη ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR.

Έτσι, η Χιρόνα πήρε μια ιστορική νίκη μέσα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, αφήνοντας την Σεβίλλη στην τελευταία θέση της La Liga χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X