Φαβορί η ΑΕΚ στο 2.25

Φαβορί η ΑΕΚ στο 2.25
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπορεί να μην έδειξε τα δόντια της την πρώτη αγωνιστική όμως σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, αποτελεί το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τριήμερο 18-20 Αυγούστου είχαμε την πρώτη σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με το δεξί και επικράτησαν των Πανσερραϊκού και Αστέρα Τρίπολης, με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Όσο για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, τα παιχνίδια τους αναβλήθηκαν λόγω των υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Champions League, ενώ όμορφο θέαμα παρακολουθήσαμε στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη (3-2).

Η ΑΕΚ μπορεί να μην έδειξε τα δόντια της την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Super League και μάλιστα σε απόδοση 2.25, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ακολουθεί σε απόδοση 3.00 και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί στο 4.00, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την τετράδα των φαβορί σε απόδοση 6.50. Όμως, υπάρχουν συγκεκριμένη λόγοι που η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντίνος τεχνικός και κατ’ επέκταση η Ένωση κατάφεραν να διατηρήσουν όλους τους παίκτες του βασικού κορμού παρόντες, δίχως να υπάρξει κάποια αποχώρηση. Ακόμη και ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Αθήνας ως δανεικός από τη Θέλτα, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή έναντι αρκετών εκατομμυρίων.

Σαν να μην έφτασαν αυτά, για τον Ματίας Αλμέιδα αποκτήθηκε ο Εζεκιέλ Πόνσε για την κορυφή της επίθεσης, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις, είτε σε σετ παιχνίδι, είτε μέσω στατικών φάσεων, καθώς είναι επικίνδυνος τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και στον αέρα.

Φυσικά, σημείο – κλειδί του φετινού καλοκαιριού είναι η απόρριψη της πρότασης της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία, η οποία προσέφερε παραπάνω από 22 εκατομμύρια για την απόκτηση του φορ της ΑΕΚ. Η στάση του ποδοσφαιριστή, της ομάδας και κυρίως του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν αυτή που κράτησε τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ο οποίος μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιό του με αυξημένες αποδοχές.

Όταν κρατάς το βασικό κορμό σου και τον ενισχύεις ακόμη περισσότερο, με τη μεταγραφική περίοδο να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, θεωρείται λογικό να αποτελείς το φαβορί για δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ, ειδικά εάν προκριθεί στους ομίλους του Champions League, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και θα θέσει ακόμη πιο γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου της φετινής Super League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X