ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023: Με εντεκάδα για τη νίκη η Εθνική απέναντι στην Ιορδανία (11:45)

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023: Με εντεκάδα για τη νίκη η Εθνική απέναντι στην Ιορδανία (11:45)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θέλει να αφήσει πίσω της τις απουσίες και νικώντας την Ιορδανία στη Μανίλα να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα σε απουσίες και προβλήματα, η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και… όπου βγει.

Σήμερα (11:45, ΕΡΤ1, Novasports) αντιμετωπίζει στη Mall of Asia Arena της Μανίλα των Φιλιππίνων την Ιορδανία. Ένα ματς που σε… άλλες εποχές θα κρινόταν πανεύκολο και διαδικαστικό, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι πλέον δύσκολο και ταυτόχρονα καθοριστικό.

Η απώλεια του Ντίνου Μήτογλου παραμονή του πρώτου τζάμπολ αποτέλεσε ένα (ακόμη) σοκ για την ελληνική ομάδα, που μέτρησε μια ακόμη απώλεια αυτό το καλοκαίρι. Στη μία και μοναδική προπόνηση με τα νέα δεδομένα, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση ανακατανέμοντας κάποιους ρόλους. Είναι σαφές πως πλέον θα δούμε Παπαπέτρου, Θανάση Αντετοκούνμπο ή και Παπανικολάου στο «4», ενώ ο Χατζηδάκης θα είναι πλέον η πρώτη «ρεζέρβα» του Παπαγιάννη στο «5».

Το παιχνίδι είναι ύψιστης σημασίας, αφού στο απευκταίο σενάριο της ήττας οι συνέπειες θα είναι… καταστροφικές. Δεδομένου ότι στον όμιλο συμμετέχουν οι πανίσχυρες ΗΠΑ και προκρίνονται οι δύο πρώτοι στην επόμενη φάση, αν η Ελλάδα χάσει από τους Ιορδανούς θα είναι με το… ενάμιση πόδι στους αγώνες κατάταξης 17-32. Σε αυτό το σενάριο, για να προκριθεί θα πρέπει η Νέα Ζηλανδία να κερδίσει την Δευτέρα την Ιορδανία και η Ελλάδα να κερδίσει την Τετάρτη την ομάδα της Ωκεανίας με διαφορά που θα την ευνοεί σε τριπλή ισοβαθμία στο τελευταίο παιχνίδι, την Τετάρτη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X