Γκομπέρ: «Δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τον Καναδά»

Γκομπέρ: «Δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τον Καναδά»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρούντι Γκομπέρ δεν κρύφτηκε μετά τη συντριβή της Γαλλίας από τον Καναδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή αυτοκριτική έκανε ο Ρούντι Γκομπέρμετά τη συντριβή της Γαλλίας από τον Καναδά με 95-65 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Καναδάς ήταν ανώτερος από μας σε όλους τους τομείς. Για μένα όλα ξεκινούν από το μυαλό. Εμείς ξοδέψαμε τον χρόνο μας γκρινιάζοντας. Αυτή η νοοτροπία δεν θα μας πάει μακριά. Μπορεί μια τέτοια ήττα να ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να επιστρέψει το μυαλό μας στη θέση του. Είναι μια βαριά ήττα, πρέπει να τη χωνέψουμε και να την αναλύσουμε. Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα ή για καταλογισμό ευθυνών. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα ατομικά. Εγώ, προσωπικά, ήμουν ανύπαρκτος στο παιχνίδι. Μπορεί να ακούγομαι σκληρός με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα την επίδραση που ήθελα στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι με τη Λετονία το Σάββατο είναι must win και ξέρουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας», επισήμανε.

Γκομπέρ: «Δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τον Καναδά»Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς είχε 8 πόντους (4/9 δίποντα), 9 ριμπάουντ και 4 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του να βρίσκεται στο -17 όσο ο ίδιος βρισκόταν στο παρκέ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X