Ντέμης για ΑΕΚ: «Υπέρ της οι πιθανότητες με Αντβέρπ - Της ταιριάζει να παίζει το παιχνίδι της» (VIDEO)

Ντέμης για ΑΕΚ: «Υπέρ της οι πιθανότητες με Αντβέρπ - Της ταιριάζει να παίζει το παιχνίδι της» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φαβορί έχρισε την ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή του - Οι εντυπώσεις του για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής από την Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις εντυπώσεις του από τα όσα έχει δείξει η ΑΕΚ στο ξεκίνημα, μοιράστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του -την πρώτη για τη νέα σεζόν- με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «FAIR PLAY».

Ο παλαίμαχος άσος αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εξηγώντας το γιατί η «Ένωση» δεν ήταν καλή σ’ αυτά τα διαστήματα. Εν συνεχεία, στάθηκε στο παιχνίδι με την Αντβέρπ και στο κοουτσάρισμα του Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Υπογράμμισε, δε, ότι ταιριάζει στην ΑΕΚ να παίζει με τον δικό της τρόπο, ενώ κατέληξε ότι οι πιθανότητες για πρόκριση επί των Βέλγων είναι -έστω και λίγο- υπέρ της.

«Στα δύο ματς με την Ντινάμο είχε δύο πρώτα ημίχρονα που δεν ήταν καλή και υπάρχει λόγος. Στο πρώτο ματς μπήκε λίγο με αναμονή για να δει τι ομάδα είναι η Ντινάμο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε να παίξει το δικό της παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι, ίσως επειδή είχε το σκορ, ήταν λίγο κρατημένη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έκανε τα πάντα για να το γυρίσει και το γύρισε λόγω ενθουσιασμού και του ρίσκου που παίρνει.

Με την Αντβέρπ είδα μια ΑΕΚ σε όλο το ματς που ήταν πάρα πολύ καλή. Μου άρεσε πολύ το κοουτσάρισμα του Αλμέιδα, οι κινήσεις του και γενικά η ομάδα. Από την ενδεκάδα που είδαμε, καταλάβαμε ότι πάει να παίξει το δικό της παιχνίδι. Νομίζω ότι έτσι θα πάει. Ταιριάζει στην ΑΕΚ να παίζει το δικό της παιχνίδι. Θα υπάρξουν ματς, π.χ. στο Champions League, που μπορεί να χάσει. Τα περισσότερα όμως θα τα παίρνει αυτή η ομάδα με τον τρόπο που παίζει. Αρέσει και στον κόσμο. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ. Εάν πρέπει να πούμε που δεν πήγε καλά, ήταν στην τελική πάσα. Αλλά η ΑΕΚ έσπασε την άμυνα της Αντβέρπ, όμως δεν βγήκε η τελική πάσα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Εάν έπρεπε να δώσω ποσοστά, θα έδινα λίγο παραπάνω στην ΑΕΚ. Αλλά λίγο. Νομίζω θα παίξει καλά η ΑΕΚ, αλλά είναι μπάλα.

Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν μού έχει κάνει εντύπωση ο Τσούμπερ και ο Αραούχο. Κάτι που έχει η ΑΕΚ είναι όταν παίζει κόντρα σε έναν αντίπαλο που κλείνεται, πάρα πολλές φορές παίζει με σέντρες. Αυτό θέλει και λίγο τύχη για να βάλεις γκολ. Όσο μείωνε πέρυσι τις σέντρες, έβγαζε και περισσότερες φάσεις. Δεν είναι εύκολο. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα μπορεί να διορθώσει ο προπονητής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντέμης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X