Μάικ Ντιν: «Δεν έστειλα τον Τέιλορ για on-field review στο Τσέλσι - Τότεναμ γιατί είναι φίλος μου»

Μάικ Ντιν: «Δεν έστειλα τον Τέιλορ για on-field review στο Τσέλσι - Τότεναμ γιατί είναι φίλος μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περσινό ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ έληξε ισόπαλο 2-2, ωστόσο θα μείνει στην ιστορία περισσότερο για την έντονη αψιμαχία των Τόμας Τούχελ – Αντόνιο Κόντε, την ώρα της χειραψίας τους.

Λίγο πριν από τη λήξη του ματς ο Κριστιάν Ρομέρο των σπιρουνιών τράβηξε από τα μαλλιά τον Μαρκ Κουκουρέγια των μπλε. Ο Άντονι Τέιλορ δεν το είδε πότε και ο Αργεντινός στόπερ απέφυγε την αποβολή με απευθείας κόκκινη. Στην εξέλιξη της φάσης η Τότεναμ κέρδισε κόρνερ και ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε στο 90+6′.

Ένα περίπου χρόνο μετά από το επεισοδιακό λονδρέζικο ντέρμπι, ο Μάικ Ντιν, διαιτητής VAR του αγώνα, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Telegraph ότι δεν έστειλε τον Μάικ Ντιν να δει από κοντά τη φάση γιατί ήταν φίλος του.

“Έχασα το ανόητο τράβηγμα μαλλιών στο Τσέλσι-Τότεναμ που ήταν αξιολύπητο από την άποψή μου. Είναι ένα από αυτά που αν είχα ξανά τον χρόνο μου, τι θα έκανα; Θα έστελνα τον Άντονι Τέιλορ στην οθόνη. Νομίζω ήξερα ότι αν τον έστελνα στην οθόνη είχε προειδοποιήσει και τους δύο προπονητές, είχε ένα κολασμένο παιχνίδι, ήταν ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Είπα στον Άντονι μετά: «Απλώς δεν ήθελα να σε στείλω στην οθόνη μετά από αυτό που συνέβη στο παιχνίδι». Δεν ήθελα να τον στείλω επειδή είναι φίλος όπως και διαιτητής και νομίζω ότι δεν ήθελα να τον στείλω επειδή δεν ήθελα περισσότερη θλίψη από αυτή που είχε ήδη.
Ο Άντονι είναι μεγάλος, φαλακρός και αρκετά άσχημος για να ξέρει ότι αν πηγαίνει στην οθόνη θα πάει εκεί για κάποιο λόγο. Αν κάποιος τραβάει τα μαλλιά του τώρα, είναι εύκολο. Είναι απλώς μια πολύ κακή κλήση από εμένα, και με επηρέασε κάπως ως VAR στο μέλλον”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικ Ντιν γι’ αυτή τη φάση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X