Μονακό: Κλείνει τον Μπάλογκαν από την Αρσεναλ με 45 εκατ. ευρώ

Μονακό: Κλείνει τον Μπάλογκαν από την Αρσεναλ με 45 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάλογκαν είναι έτοιμος να φέρει 45.000.000 ευρώ στα ταμεία της Αρσεναλ, παρόλο που έχει παίξει με την ομάδα του Λονδίνου μόλις 10 φορές, με τη Μονακό να είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Ενα από τα ονόματα που έχουν… παίξει αρκετά στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του Φόλαριν Μπάλογκαν. Ο 22χρονος επιθετικός είχε συνδεθεί με την Ίντερ, μετά το ναυάγιο με τον Λουκάκου.

Μπορεί με την Άρσεναλ να έχει μόλις 10 ματς, αλλά η περσινή σεζόν του στη Γαλλία με τη φανέλα της Ρεμς ήταν τρομερή, αφού σημείωσε σε 39 ματς 22 γκολ και είχε 3 ασίστ. Ετσι, δεν μοιάζει και παράλογο που η Μονακό θα δώσει 45.000.000 ευρώ στην Αρσεναλ για να τον αποκτήσει.

Ο Αμερικανός, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Φάμπρις Χόκινς, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα ότι το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του deal.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X