H «τρελή» συγκομιδή των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με ρεκόρ 10-6-4

H «τρελή» συγκομιδή των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με ρεκόρ 10-6-4
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα έχει ελπίδες για την κατάκτηση της προνομοιούχου 15ης θέσης στην ειδική βαθμολογία της UEFΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει πολύ δυνατά αυτό το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, με την Ελλάδα να διατηρεί πλέον ολοζώντανες τις ελπίδες για την κατάκτηση της προνομοιούχου 15ης θέσης στην ειδική βαθμολογία της UEFΑ, όπως αναφέρει ο εξπέρ στα UEFA Rankings, Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά η ανάλυση του Media Consultant της UEFA:

«Μετά τις νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και του ΠΑΟΚ απέναντι στην Χαρτς, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσία τεσσάρων από τους πέντε εκπροσώπους με συμμετοχή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για δεύτερη μόλις φορά την τελευταία 10ετία και πρώτη με όλες τις ομάδες σε προκριματική διαδικασία.

Οι δύο νίκες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και οι διαχειρίσιμες ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ένας ικανοποιητικός απολογισμός για την χώρα μας την πρώτη εβδομάδα των play off των προκριματικών σε Champions, Europa και Conference League.

Αν, μάλιστα η Ένωση και το Τριφύλλι προκριθούν σε όμιλο Champions League και με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν λόγο να μην κάνουν δεύτερη νίκη κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα την επόμενη εβδομάδα να συγκεντρώσει σημαντικά περισσότερους βαθμούς απ’ ότι πέρυσι σε ολόκληρη τη χρονιά!

Η χώρα μας με τέσσερις εκπροσώπους στους ομίλους και με δυο ή και μια πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League, έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει από εφέτος στο παιχνίδι της επανάκτησης της 15ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA για πέντε ομάδες στην Ευρώπη από τη μεθεπόμενη περίοδο και πάλι.

Tι σημαίνει η 15η θέση για την Ελλάδα

Αν η χώρα μας καταφέρει να επανακτήσει την 15η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, τότε θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δύο στα προκριματικά του Champions League, μια στο Europa League και δύο στα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά:

Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

H «τρελή» συγκομιδή των ελληνικών ομάδων

Η 42η Ελλάδα στη μεμονωμένη βαθμολογία της UEFA για την περσινή σεζόν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση της βαθμολογίας της τρέχουσας σεζόν και την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να έχει ακόμα και την κορυφαία συγκομιδή αυτού του καλοκαιριού!

Οι 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες των ελληνικών ομάδων το φετινό καλοκαίρι μπορεί το βράδυ της επόμενης Πέμπτης να έχει διαμορφωθεί στο κορυφαίο ρεκόρ του ελληνικού ποδοσφαίρου στα καλοκαιρινά προκριματικά με καλύτερη μέχρι σήμερα επίδοση να είναι οι 12 νίκες το καλοκαίρι του 2019 αλλά με μια μόνο ομάδα από τις πέντε στους ομίλους!».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X