Τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ματσάρες: Δεσπόζει το Καναδάς-Γαλλία

Τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ματσάρες: Δεσπόζει το Καναδάς-Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει και η πρεμιέρα περιλαμβάνει μεγάλα ματς. Ξεχωρίζουν τα Καναδάς-Γαλλία και Φινλανδία-Αυστραλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει την Παρασκευή (25/8) με δράση σε τέσσερις ομίλους και με την Ελλάδα να περιμένει τη σειρά της το Σάββατο, απέναντι στην Ιορδανία.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει ο αγώνας του Καναδά με την Γαλλία για το… γκρουπ του «θανάτου» (8ο) στην Τζακάρτα, όπου επίσης αναμετρώνται Λετονία και Λίβανος. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι, επίσης, και η αναμέτρηση της Φινλανδίας με την Αυστραλία, σε έναν επίσης δύσκολο όμιλο (5ο), στην Οκινάουα, όπου η Γερμανία αντιμετωπίζει την γηπεδούχων Ιαπωνία.

Στη Μανίλα, η οικοδέσποινα ομάδα των Φιλιππίνων αντιμετωπίζει για τον πρώτο όμιλο τη Δομινικανή Δημοκρατία του Καρλ-Άντονι Τάουνς για τον πρώτο όμιλο στη Μανίλα, όπου η Ιταλία καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ανγκόλα.

Δράση υπάρχει και στον τέταρτο όμιλο, που διασταυρώνεται με αυτόν της Εθνικής Ελλάδας, επίσης στη Μανίλα. Μαυροβούνιο και Λιθουανία θα κληθούν να επιβεβαιώσουν πως είναι φαβορί απέναντι σε Μεξικό και Αίγυπτο αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως στη δεύτερη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ, ενώ οι δύο τελευταίες παίζουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

11.00 Ανγκόλα – Ιταλία (1ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
11.00 Φινλανδία – Αυστραλία (5ος Όμιλος, Ιαπωνία, Novasports)
11.45 Μεξικό – Μαυροβούνιο (4ος Όμιλος, Φιλιππίνες, ΕΡΤ 1 & Novasports)
12.15 Λετονία – Λίβανος (8ος Όμιλος, Ινδονησία, Novasports)
15.00 Δομινικανή Δημοκρατία – Φιλιππίνες (1ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
15.10 Γερμανία – Ιαπωνία (5ος Όμιλος, Ιαπωνία, Novasports)
15.30 Αίγυπτος – Λιθουανία (4ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
16.30 Καναδάς – Γαλλία (8ος Όμιλος, Ινδονησία, ΕΡΤ 1 & Novasports)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X