AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ)

AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από την Αντβέρπ και πλέον σκέφτεται το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή Super League, με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου προπονούνται με τον… πάντα ετοιμόπελο Malevo, τον σκύλο που είχε βρει ο Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα, τον κράτησε και πλέον είναι η… ψυχή του προπονητικού κέντρου της Ένωσης.

Δείτε εικόνεςAEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ) AEK: Η προπόνηση με... ετοιμοπόλεμο τον Malevo! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X