«Η Σέλτικ μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Λούις Πάλμα», λέει η Daily Mail

«Η Σέλτικ μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Λούις Πάλμα», λέει η Daily Mail
Photo Credits: INTIME

Η Σέλτικ φέρεται πως προτίθεται να προσφέρει ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ποδοσφαίρου στην Σκοτία φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Λούις Πάλμα καθώς μετά το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον 23χρονο επιθετικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη θα μπει και η Σέλτικ.

Κατά το δημοσίευμα, η Σέλτικ προτίθεται να προσφέρει ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ καθώς σκοπεύει να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές έχοντας την οικονομική δυνατότητα μετά την πώληση του Τζότα.

«Ο Λούις Πάλμα έχει συνδεθεί με τη Ρέιντζερς ως ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ράιαν Κεντ», αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζοντας ότι οι πρώτες επιλογές της Σέλτικ είναι οι Ντάνιελ Ποντένσε, Ράιαν Φρέιζερ.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Λούις Πάλμα στον Άρη, δεδομένης και της πρότασης που έχει καταθέσει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία προσφέρει «τρελά» χρήματα στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Λούις Πάλμα έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι προτεραιότητά του είναι η μεταγραφή σε προηγμένο Πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X