Χαμός στην Ισπανία: Η LaLiga Γυναικών ζητά την απόλυση του Ρουμπιάλες μετά το φιλί στην Ερμόσο

Χαμός στην Ισπανία: Η LaLiga Γυναικών ζητά την απόλυση του Ρουμπιάλες μετά το φιλί στην Ερμόσο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από την κίνηση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιβηρικής χώρας να φιλήσει στο στόμα την Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Το ισπανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, μάλιστα ζήτησε την απόλυση του, Λουίς Ρουμπιάλες, για την άσεμνη κίνησή του κατά την διάρκεια της απονομής μεταλλίων στην Ισπανία για τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας 2023, την Κυριακή (20/8).

«Η Επαγγελματική Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, La Liga F, υπέβαλε καταγγελία στον πρόεδρο του Ανώτερου Αθλητικού Συμβουλίου (CSD) μετά τις πολύ σοβαρές πράξεις και συμπεριφορά του προέδρου της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στον τελικό του Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και ζητά την απόλυσή του», ανέφερε η La Liga σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X