Προπονητής Χαρτς: «Δεν θα παίξουμε ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξαιρετικός στο τρανζίσιον»

Προπονητής Χαρτς: «Δεν θα παίξουμε ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξαιρετικός στο τρανζίσιον»
Photo Credits: INTIME

Για την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο, την τακτική προσέγγιση του ματς αλλά και τη ρεβάνς μίλησε ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακ Αβόι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O προπονητής της Χαρτς μίλησε συγκεκριμένα για:

Την απόφαση να μην συμπεριλάβει τους Τζορτζ Γκραντ και Πίτερ Χάρινγκ στην λίστα των αγώνων με τον ΠΑΟΚ: «Εχουμε μία ολόκληρη ομάδα για να διαλέξουμε και ο Τζορτζ είναι άτυχος, αλλά αυτός είναι ο ανταγωνισμός. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει αυτό και είναι δύσκολο για τον Τζορτζ γιατί βγήκε χαμένος. Ο Πίτερ, από την άλλη, είναι τραυματίας, δεν είναι πολύ μακριά από την αποθεραπεία του. Είναι δύσκολες αυτές οι αποφάσεις. Θέλω, πάντως, να πω ότι ο Γκραντ είναι ακόμη μέλος της ομάδας, του το έχουμε πει αυτό, απλά πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις με βάση τα δεδομένα και τους κανόνες που υπάρχουν. Δυστυχώς, ο Τζορτζ ήταν ένας από αυτούς που έπρεπε να αποκλείσουμε από την λίστα».

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο ζευγάρι αγώνων. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι θα περνούσαμε από την Ρόζενμποργκ σε δύο παιχνίδια. Είναι παρόμοια και αυτή η κλήρωση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, πολύ καλή στην έδρα της. Εμείς πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία. Είναι δύο ημιτελικοί ή δύο τελικοί. Με οποιονδήποτε τρόπο. O ΠΑΟΚ πιέζει ψηλά και απειλεί τόσο από τις πτέρυγες, όσο και από την θέση δέκα και αυτή του φορ».

Το αν η Χαρτς ψάξει το προβάδισμα ενόψει του αγώνα με την Τούμπα: «Θα ήταν το ιδανικό. Το πιο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θα είναι σπουδαίο αν πάμε εκεί με ένα προβάδισμα. Αυτός είναι και ο στόχος μας, αλλά επίσης χρειάζεται να είμαστε και υπομονετικοί. Δεν θέλουμε να πάμε σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και να μας χτυπήσουν στο τρανζίσιον, γιατί είναι το μεγάλο τους όπλο».

Τον ρόλο που μπορεί να παίξει η κερκίδα: «Νομίζω ότι το κοινό θα παίξει σημαντικό ρόλο αύριο (σ.σ. σήμερα). Ακόμη και όταν βρεθήκαμε ένα γκολ πίσω κόντρα στην Ρόζενμποργκ, η υποστήριξή του ήταν φανταστική και μας έδωσε ώθηση. Οι παίκτες το αγαπούν αυτό. Πήραν πραγματική ώθηση. Τα επίπεδα θορύβου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απίστευτα.  Μπορεί να είναι λίγο προκατειλημμένος, αλλά ένιωσα ότι ήταν κάτι φανταστικό. Ήταν ένας σημαντικός λόγος για να φτάσει στην φτάσουμε στην νίκη.

Το τι θα χρειαστεί για να περάσει τον ΠΑΟΚ η Χαρτς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρέπει να πιάσουμε τα ίδια επίπεδα απόδοσης με αυτά που είχαμε με την Ρόζενμποργκ. Θα χρειαστεί να ανεβάσουμε και λίγο παραπάνω και νομίζω είμαστε ικανοί να το κάνουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X