Θα καθαρίσει το μυαλό και η ΑΕΚ θα προκριθεί

Θα καθαρίσει το μυαλό και η ΑΕΚ θα προκριθεί
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, «ταξιδεύει» ήδη στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Έχω την αίσθηση ότι αν δεν υπήρχε η μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, η ΑΕΚ θα έφευγε νικήτρια από την Αμβέρσα. Στο ποδόσφαιρο βέβαια, όπως και στη ζωή γενικότερα, με τα «αν» δεν… πρόκοψε (για να μην το πω αλλιώς) κανείς.
Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Άντβερπ, είναι αυτή που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, και τώρα θα πρέπει να το δείξει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παίζοντας την μπάλα που ξέρει κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιξε καταπληκτική άμυνα, αλλά δεν γίνεται να μην δεχτεί γκολ στην Αθήνα.
Και θεωρώ ότι θα βρει η «Ένωση» και παραπάνω από ένα γκολ, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι που δεν έκανε σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της μέχρι στιγμής.
Δεν την… πήγε το ματς την ΑΕΚ και εννοώ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν μαγική εικόνα το 1-0 εις βάρος της. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε λογικά από τους γηπεδούχους, το αναμενόμενο από τη στιγμή που έμειναν με δέκα παίκτες, και η αλήθεια είναι ότι αμύνθηκαν καταπληκτικά και ψυχωμένα, την ώρα που η ΑΕΚ δεν είχε, ούτε καλές τελικές προσπάθειες, ούτε καλές σέντρες.
Ας είναι… Δεν θέλω να μπω σε ιδιαίτερη ανάλυση για παίκτες ξεχωριστά. Ήταν και ξεκάθαρο άλλωστε, ποιοι πήγαν καλά και ποιοι όχι. Αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν ότι δεν έδωσε ότι μπορούσε. Έλειψε το καθαρό μυαλό, υπήρξαν και σημάδια κόπωσης αφού η ομάδα έπαιξε μόλις το περασμένο Σάββατο με την Ντιναμό, αλλά δεν έχουν νόημα οι δικαιολογίες.
Η ΑΕΚ ηττήθηκε, αλλά κατέστη ολοφάνερο ότι στην Αθήνα μπορεί να προκριθεί. Κι αφού το έκανε κόντρα στη μεσαία γραμμή που διαθέτει η Ντιναμό, προφανέστατα μπορεί να το κάνει και κόντρα στους Βέλγους. Και τώρα υπάρχει και χρόνος για να καθαρίσει και το μυαλό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X