Ερυθρός Αστέρας: Αποχωρεί ο Ραντούλιτσα

Ερυθρός Αστέρας: Αποχωρεί ο Ραντούλιτσα
Photo Credits: INTIME

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ, αφού δεν χωράει πλέον στο ρόστερ της σερβικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται πλέον ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στον Ερυθρό Αστέρα, όπως αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα “telegraf.rs”.

Ο 35χρονος σέντερ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι πλέον δεν μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Όγκνιεν Κούζμιτς και την προσθήκη των Τζόελ Μπόλομποϊ και Μάικ Τόμπι. Και όλα αυτά χωρίς καν να υπολογίζεται το γεγονός ότι οι Μάρκο Σιμόνοβιτς, Λούκα Μίτροβιτς μπορούν και αυτοί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστούν στην θέση του σέντερ.

Ο Ραντούλιτσα αποκτήθηκε λίγο μετά το ξεκίνημα της περσινής σεζόν από τον Ερυθρό Αστέρα και είχε κυρίως υποστηρικτικό ρόλο. Αποτέλεσμα ήταν να πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αριθμώντας 3.4 πόντους μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική λίγκα και μόλις 1 πόντο μέσο όρο σε 5 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, παίζοντας συνολικά σε 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X