«Στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ ο Ρίτσαρντς»

«Στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ ο Ρίτσαρντς»
Photo Credits: INTIME

Άλλη μια... εσωτερική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον Ομάρ Ρίτσαρντς να πιάνει «λιμάνι» από τη Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν ακόμη αριστερό μπακ -ασχέτως της υπόθεσης με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα- και σύμφωνα με τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα, αυτός ίσως είναι ένας παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για τον 25χρονο Αγγλο-Τζαμαϊκανό, Ομάρ Ρίτσαρντς, παίκτης που αγοράστηκε το 2022 από τη Μπάγερν Μονάχου έναντι 8,5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της Daily Telegraph, Τζον Πέρσι «ο Ρίτσαρντς είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Φόρεστ για να πάει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού».

Πρόκειται για παίκτη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρέντινγκ, με την οποία μέτρησε 104 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2021 μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Μπάγερν και στο Μόναχο έκανε 17 συμμετοχές, ενώ το επόμενο καλοκαίρι η Νότιγχαμ Φόρεστ πλήρωσε 8,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, λόγω πολλών και σοβαρών τραυματισμών στο Νότιγχαμ δεν πραγματοποίησε ούτε μία επίσημη συμμετοχή και πλέον βρίσκεται σε τροχιά επανόδου στην αγωνιστική δράση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X