Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή η ΑΕΚ - «Κλείνει» την Δέσποινα Χατζηνικολάου στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή η ΑΕΚ - «Κλείνει» την Δέσποινα Χατζηνικολάου στο ποδόσφαιρο γυναικών!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια πολύ δυνατή μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και ανέβηκε ως Πρωταθλήτρια στην Α’ Εθνική του Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Όλο το καλοκαίρι η «Ένωση» έχει προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και σε ανανεώσεις αθλητριών που επιθυμούσε να διατηρήσει στο ρόστερ ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Γκαλίτσιος.

Ωστόσο το… κερασάκι στην τούρτα φαίνεται να έρχεται αυτές τις μέρες. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Δέσποινα Χατζηνικολάου, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ποδοσφαιρίστριες. Πρόκειται για ένα από τα «διαμάντια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που διαπρέπει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα της Serie A με τη φανέλα της φημισμένης Λάτσιο, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη. Μάλιστα, στην πρώτη της χρονιά με τη φανέλα της Λάτσιο, οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση της ανόδου από την Serie B στην Serie A σημειώνοντας 10 γκολ σε 15 συμμετοχές!

Η Χατζηνικολάου έχει περάσει πρόσφατα έναν σοβαρό τραυματισμό, όμως ήδη έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει «κλείσει» λοιπόν τη σπουδαία μέσο, την οποία παράλληλα διεκδικούσαν και Σύλλογοι από το εξωτερικό.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X