Δουβίκας: Στα 7 εκατ. ευρώ η πρόταση της Θέλτα, θέλει περισσότερα η Ουτρέχτη

Δουβίκας: Στα 7 εκατ. ευρώ η πρόταση της Θέλτα, θέλει περισσότερα η Ουτρέχτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετράει ρεπορταζιακά η επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Θέλτα για τον Τάσο Δουβίκα. Γνωστοποιήθηκε επειδή οι Γαλιθιάνοι έκαναν πρόταση στην Ουτρέχτη για τον διεθνή επιθετικό, χωρίς να ικανοποιήσει την ολλανδική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά των Γαλιθιάνων, οι οποίοι και αναζητούν έναν επιθετικό ώστε να κλείσουν το ρόστερ της γραμμής κρούσης της, ήταν στα 7 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά όμως, ούτε καν συζητήθηκε από τους υπεύθυνους του ολλανδικού club, οι μίνιμουμ αξιώσεις του οποίου τη δεδομένη στιγμή – και παρά την πίεση που ασκείται από την πλευρά του “Δούβι” – είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί μοιάζει μεγάλη. Άγνωστο αν θέλει να την καλύψει στο 100% ο ισπανικός σύλλογος, παρά τα πολλά εκατομμύρια (36 συνολικά) που θα εισπράξει από την παραχώρηση του wonder kid, Γκάμπι Βέιγα στη Νάπολι.

Η ενημέρωση που πάντως έχουν στην Ουτρέχτη είναι να αναμένουν νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X