Λιβάκοβιτς: Έκλεισε στη Φενέρμπαχτσε με 9 εκατ. ευρώ

Λιβάκοβιτς: Έκλεισε στη Φενέρμπαχτσε με 9 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ και τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς φτιάχνει βαλίτσες για Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το one-man show του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς στην «OPAP Arena» δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την ΑΕΚ και ο αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το Champions League άνοιξε αυτομάτως την πόρτα της μεταγραφής.

Ο σούπερ κίπερ της εθνικής Κροατίας βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο ξένων ομάδων μετά το μαγικό του Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας ακουστεί μεταξύ άλλων για την Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, με την ομάδα που ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της να είναι η Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα «Germanijak», η Ντιναμό αποδέχθηκε την πρόταση των Τούρκων ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ κι ενός ακόμα σε μορφή μπόνους κι έτσι ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη στη γειτονική μας χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ζεστό ενδιαφέρον από την Ισπανία, με τη Σεβίλλη να συγκαταλέγεται μεταξύ των «μνηστήρων» του έπειτα από τη φυγή του Μπόνο, αλλά οι Ανδαλουσιανοί δεν ήθελαν να πληρώσουν τη ρήτρα του και κινήθηκαν για τον ελεύθερο, Νίλαντ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X