Έπεσε στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Σταθερή η Σάκκαρη

Έπεσε στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Σταθερή η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τους βαθμούς από την περσινή παρουσία του στον τελικό του Σινσινάτι, με αποτέλεσμα να χάσει τρεις θέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 25χρονος τενίστας, δηλαδή, έπεσε στο Νο.7 του κόσμου και έτσι θα πάει στο US Open (28/8-10/9), κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να βρει Κάρλος Αλκαράθ ή Νοβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Στεφ δεν έχει πάει ποτέ πέρα από τον τρίτο γύρο στη Νέα Υορκη!

Ευνοημένος από το… ναυάγιο του Top 10 στο Σινσινάτι ήταν ο Χόλγκερ Ρούνε, που σκαρφάλωσε στο Νο.4 (career high) και αποφεύγει το Top 2 τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του US Open. Επικεφαλής του ταμπλό στη Νέα Υόρκη θα είναι ο Αλκαράθ και στο Νο.2 Νόλε.

H κλήρωση του αμερικανικού σλαμ θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (24/8).

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη διατηρήθηκε στο Νο.8, ενώ αμετάβλητο έμεινε το Top 5, με την Ίγκα Σβιόντεκ να παραμένει στην κορυφή. Η Πολωνή, πάντως, υπερασπίζεται τον τίτλο στη Νέα Υόρκη.

Την πρώτη είσοδό της στην τοπ δεκάδα έκανε η φιναλίστ του Σινσινάτι Καρολίνα Μούχοβα (Νο.10) και είναι μια θέση πιο κάτω από την επίσης Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα, νικήτρια του Wimbledon, που σημείωσε και αυτή career high με την άνοδο στο No.9.

Έπεσε στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Σταθερή η Σάκκαρη

Έπεσε στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Σταθερή η Σάκκαρη

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X