Η τελική 12άδα της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η τελική 12άδα της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Τους δώδεκα εκλεκτούς του Σέρτζιο Σκαριόλο με τους οποίους θα αγωνιστεί η εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία ακόμη νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η εθνική ομάδα της Ισπανίας επικρατώντας το βράδυ του Σαββάτου (19/08) 86-77 της Δομινικανής Δημοκρατίας στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σήμερα το απόγευμα (20/08), η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε τους δώδεκα εκλεκτούς του Σέρτζιο Σκαριόλο, οι οποίοι και θα αποτελέσουν την αποστολή της «φούρια ρόχα» για το Μουντομπάσκετ!

Η τελική 12άδα της Ισπανίας για το Παγκόσμιο ΚύπελλοΑπό τη λίστα δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με τον Αλμπέρτο Ντίαθ τελικά να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή παρά τον τραυματισμό του, μένοντας εκτός ο Χάιμε Φερνάντεθ.

Η 12άδα της Ισπανίας: Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρτζιο Γιουλ, Χουάν Νούνιες, Τζοέλ Πάρα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X