Όταν κόπασαν οι πανηγυρισμοί: Δεν έφευγε ο κόσμος από την στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» χθες - Στην πλατεία για τα... highlights μετά!

Όταν κόπασαν οι πανηγυρισμοί: Δεν έφευγε ο κόσμος από την στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» χθες - Στην πλατεία για τα... highlights μετά!
Photo Credits: INTIME

Ποια ήταν η εικόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδικές ήταν οι στιγμές που έζησαν άπαντες χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από τα Τάρταρα, στα ουράνια μέσα σε λίγα λεπτά. Και όλα αυτά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με τον Μιχάλη Κατσούρη «παρόντα».

Τα οκτώ λεπτά της τρέλας για την ΑΕΚ

Όλα αυτά μέχρι το 92ο λεπτό και συγκεκριμένα το 91:32, όταν ο Σέρχιο Αραούχο περιμένει την μπάλα που απομάκρυναν οι Κροάτες από την περιοχή τους και με ένα φοβερό σουτ κάνει την OPAP Arena να εκραγεί. Το τι ακολούθησε του τέρματους του Αργεντινού αρχηγού της ΑΕΚ, δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις με τα ντεσιμπέλ να έχουν φτάσει στα ύψη και τον κόσμο να ζητά «ένα γκολ» ρυθμικά από τους παίκτες της Ένωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πλέον φτερά στα πόδια. Πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σταδιακά κατάπινε τους πολύ καλούς κατά τα άλλα αντιπάλους τους.


Η ΑΕΚ συνέχιζε να είναι μέσα στην περιοχή του Λιβάκοβιτς, όταν η τύχη της έκλεισε επιτέλους το μάτι με το πέναλτι του Λιούμπισιτς στο 96:15. Ένα πέναλτι το οποίο ο διαιτητής δεν είδε ποτέ και ο VAR τον κάλεσε για να δει εκ νέου τη φάση και να καταλογίσει την παράβαση σε ουσιαστικά νεκρό χρόνο. Πολλοί οι καλοί εκτελεστές, όμως μετά από κουβέντα του Αραούχο με τον Αλμέιδα την μπάλα κρατά ο Λιβάι Γκαρσία και πηγαίνει προς την περιοχή. Στέκεται απέναντι στον Λιβάκοβιτς και ο Κροάτης τον νική. Ένας… άλλος Κροάτης όμως, ο Ντομαγκόι Βίντα πετάγεται και με κεφαλιά στέλνει την ΑΕΚ στα ουράνια. Το χρονόμετρο γράφει 99:38.


Oι εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν όσα ακολούθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Περνώντας αρκετή από το τέλος του αγώνα, αλλά και της αποθέωσης στους παίκτες, αν κοιτούσες το γήπεδο ήταν μισογεμάτο και έβλεπες ανθρώπους να κάθονται προσπαθώντας να ηρεμήσουν από όσα έζησαν. Κρατούσαν το κεφάλι τους, συζητούσαν με τους διπλανούς τους και έλεγαν «Τι ζήσαμε πάλι ΑΕΚάρα μου;».

Λίγο αργότερα, όσοι έβγαιναν από το γήπεδο θα αντίκριζαν αρκετό κόσμο στα μαγαζιά της πλατείας του Αετού να βλέπουν τα highlights του αγώνα στις οθόνες που ήταν στημένες για τον αγώνα. Φοβερές στιγμές. Κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει μόλις συμβεί.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X