Aς μιλήσουμε για την πιο ακραία και χυδαία μορφή απιστίας: Το λεγόμενο «franchising»

Aς μιλήσουμε για την πιο ακραία και χυδαία μορφή απιστίας: Το λεγόμενο «franchising»
Photo Credits: INTIME

Που δεν διαφέρει και πολύ από την εμπορική έννοια του όρου αν το καλοσκεφτεί κανείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το “franchising” είναι η χειρότερη μορφή απιστίας που συμβαίνει στις κοινωνίες του Δυτικού Κόσμου, όπου η πολυγαμία δεν είναι ούτε νόμιμη, ούτε αποδεκτή. Είναι τραγική, διότι οι συνέπειές της είναι πολλαπλές, πολυδιάστατες και επηρεάζουν ένα πλήθος ανθρώπων. Σχεδόν πάντα, το άτομο που την διαπράττει είναι άνδρας, παντρεμένος και με παιδιά, ο οποίος φαινομενικά έχει τον “τέλειο” γάμο-βιτρίνα και παρασκηνιακά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δημιουργήσει περισσότερες από μία οικογένειες και συνήθως η μία αγνοεί την ύπαρξη της άλλης. Πως τα φέρνει βόλτα; Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την κάνετε στον ίδιο.

Το θέμα είναι πως τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, με αποτέλεσμα όταν το θέμα αποκαλυφθεί, οι συνέπειες να είναι τεράστιες τόσο σε ψυχικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, για ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων τους οποίους έχει πληγώσει και προδώσει όλους, καθώς διατηρούσε μέχρι τότε τις σχέσεις του μαζί τους βασισμένες πάνω στο ψέμα και στην υποκρισία. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, αυτά είναι τα χειρότερα θύματα. Το πρόβλημα είναι πως ο άνδρας που κάνει “franchising” στις σχέσεις του, στο τέλος έχει το θράσος να το παίζει και θύμα, ζητώντας και τα ρέστα από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους οι οποίοι απλά ήταν πιόνια στο σατανικό παιχνίδι του.

Σύμφωνα με την συντάκτρια που ειδικεύεται σε θέματα σχέσεων Ossiana Tepfenhart, η τακτική αυτή θυμίζει την αντίστοιχη εμπορική. Δηλαδή ένας άνδρας δημιουργεί εκτός από το “βασικό” του “κατάστημα” που είναι το πρώτο σπίτι του, αυτό που ζει με την πρώτη του σύζυγο και πιθανόν τα παιδιά του, άλλο ένα, το “υποκατάστημα” στο οποίο ζει με την ερωμένη του με την οποία επίσης πιθανόν να έχει αποκτήσει και άλλα παιδιά. Σε ακραίες περιπτώσεις, όταν δηλαδή ταξιδεύει στο εξωτερικό, μπορεί να έχει παντρευτεί και τη δεύτερη γυναίκα. Εκεί πλέον μιλάμε για διγαμία, κάτι που τον κάνει εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X