Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων, που πήραν την πρόκριση επί της Ντιναμό

ENWSI TV: LIVE το AEK game με μετάδοση του ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από Καζαντζόγλου-Τσίλη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο συγκλονιστικό ματς με τους Κροάτες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σ’ ένα ματς θρίλερ, η ΑΕΚ πέτυχε δυο γκολ στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στις φάσεις των δυο γκολ, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Μάλιστα την πρώτη εξ επαφής εκτέλεση στο πρώτο γκολ, την έβγαλε με τρομερή απόκρουση. Και γενικώς μέσα στο ματς, είχε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις που κράτησαν την ΑΕΚ.

Εχσάν Χατζισαφί: Πάλεψε πολύ και είχε μέχρι τέλους αστείρευτες δυνάμεις. Είχε αρκετά ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα με τον Λιούμπισιτς. Αλλά αυτό το πάθος και αυτή η θέληση που βγάζει αυτό το παιδί, είναι συγκλονιστική.

Ντομαγκόι Βίντα: Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το τι έκανε και τι δεν έκανε σ’ όλο το ματς ο Κροάτης στόπερ. Παρόλο που και πάλι πατούσε γερά και είχε σωστές θέσεις. Το γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις, ήταν όλα τα λεφτά. Ακόμα και… κυριολεκτικά.

Αρόλντ Μουκουντί: Δεν ήταν ξανά σε καλό βράδυ ο Καμερουνέζος στόπερ. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Πέτκοβιτς και ορισμένες φορές έδειξε να μην έχει σιγουριά στις κινήσεις του. Έχασε αρκετές μονομαχίες και έκανε λάθη. Και έχει ευθύνη ειδικά στο πρώτο γκολ.

Λάζαρος Ρότα: Έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του. Και μπορεί σ’ όλο το ματς σχεδόν να είχε και αυτός ζητήματα στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά κυρίως στο δημιουργικό. Όμως στο φινάλε του παιχνιδιού έκανε συγκλονιστικά πράγματα. Έβγαλε και αυτός την ψυχή του και την κατέθεσε στο γήπεδο.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έτρεξε πολύ, έδωσε μάχες, αλλά έκανε και λάθη. Και ειδικά όταν χρειάστηκε να συνδράμει οργανωτικά, δεν το έκανε τις περισσότερες φορές σωστά. Εξ ου και αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Αλμέιδα.

Γενς Γιόνσον: Ήταν απ’ αυτούς που έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή. Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε σωστά την θέση του και είχε καλές τοποθετήσεις. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια μοίραζε σωστά την μπάλα. Στο δεύτερο και όσο περνούσε η ώρα, ο Γιόνσον έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις.

Ορμπελίν Πινέδα: Δεν ήταν ένα καλό βράδυ για τον Μεξικανό χαφ. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στο οργανωτικό κομμάτι. Πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά ελάχιστα του βγήκαν. Ήταν καλά κλεισμένος και δεν μπήκε καθόλου στον ρυθμό του ματς.

Στίβεν Τσούμπερ: Είχε μια πολύ χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, που απέκρουσε ο Λιβάκοβιτς. Είχε και μια τρομερή πάσα στον Άμραμπατ που τον έβγαλε τετ α τετ. Γενικώς το κυνήγησε πολύ, έτρεξε πολύ, αλλά δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε.

Νορντίν Άμραμπατ: Έδωσε μάχες και τον αισθάνθηκε η άμυνα της Ντιναμό. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιβάκοβιτς. Είχε όμως και ορισμένες βιαστικές ενέργειες που δεν του βγήκαν.

Λιβάι Γκαρσία: Έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση της ΑΕΚ. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία για να εκτελέσει ο ίδιος, αλλά πολλές φορές άνοιξε χώρο για τους συμπαίκτες του. Του κατάφερε αρκετά σημαντικά πλήγματα στην αυτοπεποίθηση ο Λιβάκοβιτς μέσα στο ματς. Παρόλα αυτά είχε το θάρρος να πάει στην άσπρη βούλα και να εκτελέσει.

Νίκλας Ελίασον: Βοήθησε πολύ από το σημείο που μπήκε. Δημιουργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα της Ντιναμό από την πλευρά του. Και πήρε σημαντικές προσωπικές ενέργειες πάνω του.

Σέρχιο Αραούχο: Πραγματικός αρχηγός. Μπήκε και οδήγησε την ΑΕΚ στην πρόκριση. Πέτυχε μια γκολάρα με μονοκόμματο σουτ και σάλπισε επί της ουσίας την τελική αντεπίθεση για την πρόκριση. Κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-2.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, έδωσε πολύ μεγάλη φρεσκάδα στην ομάδα. Πήρε προσπάθειες πάνω του και έφερε τέτοια κατάσταση στην αντίπαλη άμυνα, που άνοιξαν πολύ οι χώροι.

Πέτρος Μάνταλος: Το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν η ΑΕΚ στο φινάλε, το βρήκε στα πόδια του Έλληνα διεθνή χαφ. Έκανε ειδικά στο φινάλε, ότι χρειαζόταν η ομάδα, για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή.

Κώστας Γαλανόπουλος: Τρομερό ματς από την στιγμή που μπήκε. Έπαιζε σχεδόν μόνος του ανασταλτικά στην μεσαία γραμμή. Ενώ επιθετικά λίγο έλλειψε να σκοράρει και πάλι στο φινάλε του παιχνιδιού. Ίσως ο κορυφαίος της ΑΕΚ συνολικά στο συγκλονιστικό φινάλε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X