Δέλλας: "Η διαφορά θα αυξάνεται κάθε εβδομάδα, μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΣε δυο κομμάτια επέλεξε να χωρίσει το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ, στην συνέντευξη Τύπου που παρακολουθήσατε από την Web TV του enwsi.gr αναφέρθηκε στην αδικαιολόγητη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο γεγονός πως άλλαξαν κάποια πράγματα στο δεύτερο και για αυτό η ομάδα του πέτυχε άλλα δύο γκολ. Ο Δέλλας τόνισε πως η διαφορά της ΑΕΚ από τον δεύτερο στην βαθμολογία έχει μεγαλώσει και πως θα μεγαλώσει και άλλο και για άλλη μια φορά επανέλαβε πως κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς, καθώς αυτό που μετράει είναι να βγει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας:

“Το παιχνίδι θα το χωρίσω σε δύο κομμάτια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα, κάναμε λάθος σε εύκολες πάσες και πιστεύω πως αυτό επηρέασε όλη την ομάδα, στο να μην έχουμε καθαρό μυαλό. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, αν και στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε την ατυχία να κάνουμε μια αλλαγή πολύ γρήγορα, όπως κάποιο πρόβλημα είχε και η άλλη αλλαγή που κάναμε, ο Αργυρίου, γι αυτό και αντικαταστάθηκε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω πως η εικόνα μας ήταν καλύτερη, πετύχαμε άλλα δύο γκολ  και νομίζω πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Από εκεί και πέρα, εγώ θα μείνω σε αυτό που λέω πάντα. Για μένα είναι άλλοι τρεις βαθμοί, θέλουμε να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία. Η διαφορά νομίζω έχει μεγαλώσει από τον δεύτερο και αν θα είμαστε αυτοί που πρέπει, κάθε αγωνιστική πιστεύω θα μεγαλώνει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X