Νέα φιλική νίκη της Λιθουανίας με εξαιρετικό Βαλαντσιούνας

Νέα φιλική νίκη της Λιθουανίας με εξαιρετικό Βαλαντσιούνας

Η Λιθουανία πήρε ακόμη μία νίκη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού πάτησε με σκορ 93-80 το Πουέρτο Ρίκο χάρη στον εξαιρετικό και πάλι Γιόνας Βαλαντσιούνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο στην προετοιμασία η Λιθουανία.

Η «λιέτουβα» νίκησε με σκορ 93-80 το Πουέρτο Ρίκο, σε μία φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ταϊβάν. Αυτό ήταν το 9ο φιλικό της ομάδας του Κάζις Μακσβίτις, η οποία μετρά 6 νίκες και 3 ήττες, έχοντας μπροστά της ένα ακόμα ματς πριν το Παγκόσμιο, κόντρα στη Λετονία (22/8).

Το ματς ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, με τους Λιθουανούς να έχουν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως και το Πουέρτο Ρίκο να δείχνει θετικό πρόσωπο και να μένει κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος για ένα ακόμη ματς «κουβάλησε» την ομάδα του, μετρώντας 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πολύ θετικός και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις με 14 πόντους, ενώ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της ΑΕΚ είχε μία κακή βραδιά, μένοντας στους 8 πόντους με 1/5 δίποντα και 1/4 τρίποντα.

Θυμίζουμε πως η Λιθουανία βρίσκεται στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, με Μαυροβούνιο, Αίγυπτο και Μεξικό. Μάλιστα, σε περίπτωση πρόκρισης, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον νέο όμιλο που θα δημιουργηθεί με την Ελλάδα, αν φυσικά και αυτή κάνει το χρέος της και περάσει τον πρώτο γύρο. Το Πουέρτο Ρίκο, από την άλλη, βρίσκεται στο 2ο γκρουπ με Σερβία, Κίνα και Νότιο Σουδάν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X