ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ!

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ!
Photo Credits: INTIME

Οι νέες ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΣΜΕΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ! Διαλύστε τους, ρίξτε τους 5 γκολ και… παραπάνω!!! Μη σταματήσετε, είναι Ζήτημα Τιμής! Κανένα έλεος στην μισητή ομάδα των ναζί δολοφόνων. Ξεφτιλίστε τους ΞΑΝΑ όπως πρέπει κι όπως τους αξίζει. Καταγράψτε τώρα ΚΑΙ Ιστορικό Ρεκόρ Νίκης! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την άσβεστη μνήμη του Μιχάλη μας!
Η ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑαποτελεί όχι μόνο το αγαπημένο ιστορικό μας Σπίτι, αλλά πάνω απ’ όλα το απόρθητο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού που σαν ατσάλινη μέγγενη συνθλίβει κάθε αντίπαλο! Τώρα θα φανεί για ακόμη μια φορά η Τεράστια Προωθητική Δύναμη του Γηπέδου στην Ομάδα και στο Λαό μας. Τώρα, τώρα, τώρα, περισσότερο από ποτέ!!!
✓ ΤΟΥΣ ΞΕ-ΣΚΙΣΑΜΕ και μέσα στη φιδοφωλιά τους. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες, τις σημαντικότερες ΝΙΚΕΣ στην Ιστορία μας, με βαθύ συμβολικό αποτύπωμα. Αποδείξαμε πως το Δίκιο τσακίζει το Άδικο, πως το Φως νικά το Σκοτάδι! Μαζί με την Α.Ε.Κ πανηγύρισαν και εκατομμύρια δημοκρατικοί άνθρωποι, ανεξαρτήτως ομάδας, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο. Venceremos!
✓ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ. Επιμένουμε να θεωρούμε πως αυτή είναι η πιο δίκαιη απαίτηση: Να ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ (και μάλιστα για πολλά χρόνια) από τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις η φασιστοΖάγκρεμπ. Οπότε και μετά το ματς του Σαββάτου η Α.Ε.Κ θα πρέπει (ερχόμενη σε συνεννόηση και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες) να συνεχίσει να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ από την υποκρίτρια ΟΥΕΦΑ αυτό το αίτημα. Καμία δουλειά δεν έχουν  στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ανθρωπότητας τέτοιου είδους τομάρια. Το Αίμα του Μιχάλη εξακολουθεί να κυλάει και να ζητάει Δικαίωση.
✓Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ. Ελεεινά αποβράσματα οι χιτλερικοί εγκληματίες που άδραξαν, οι θρασύδειλοι, τα φονικά μαχαίρια για να σπείρουν ύπουλα το θάνατο μέσα σε μια ειρηνική γειτονιά την ώρα που εκεί κινούνταν ανύποπτοι απλοί άνθρωποι και οικογένειες. Πρόκειται για μισάνθρωπους και κατακάθια χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή. Καμία ανοχή – ο αθλητισμός, και οι κοινωνίες γενικότερα, οφείλουν να απομονώσουν τη σαπίλα του ντουνιά και να την αναγκάσουν να ξαναχωθεί μια για πάντα στη φιδότρυπα της.

✓ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ! Άπαντες πλέον γνωρίζουν πως οι φονιάδες Κροάτες απόγονοι των Ες Ες δεν ήταν μόνοι. Τους πατρόναραν και τους κατηύθυναν ντόπιοι χαφιέδες δωσίλογοι. Όπως κάποτε που οι κουκουλοφόροι “μπατράνηδες” οδηγούσαν τους γερμανούς ναζίδες στις προσφυγογειτονιές της Νίκαιας, της Καλογρέζας και αλλού, για να σφαγιάσουν τους συμπατριώτες μας. Αυτοί είναι οι… Εφιάλτες της Ιστορίας που ήταν και είναι πάντα το ίδιο εμετικοί με τα αφεντικά τους. Όμως, όπως η Ιστορία τους απέβαλε και τους ξέρασε, έτσι θα κάνει και η Πόλη!

✓ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  από ολόκληρη την οικογένεια της Α.Ε.Κ στον οδηγό του ασθενοφόρου που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εν υπηρεσία έτρεξε αμέσως για να συνδράμει και να παραλάβει τον αδερφό Μιχάλη που αιμορραγούσε. ΚΥΡΙΕ, ας μην ξέρουμε το όνομά σου, θα σε λέμε ΑΝΘΡΩΠΟ γιατί με τη στάση σου τιμάς τον άνθρωπο!
✓ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” εκεί στα υψηλά ευρωπαϊκά πόστα τι στο διάολο κάνουν;;; Τι παριστάνουν;;; Τη βιτρίνα στο σκατομάγαζο της ΟΥΕΦΑ;;; Είναι τελικά δικοί μας συμπατριώτες ή αμίλητα κι ακούνητα στρατιωτάκια που βαράνε προσοχές στις άνωθεν προσταγές των ευρωαφεντάδων;;; Σκοτώσαν ένα ελληνόπουλο οι ναζίδες και σεις οι ουεφατζήδες βγάλατε ως “ποινή”… απλά μια αναβολή, αφήνοντας ατιμώρητους τους χιτλερικούς;;; Είπατε τίποτε, δεν σας ακούσαμε! Έχετε φωνή ή είστε μουγκοί;;; Αϊ… παραιτηθείτε, είστε ανάξιοι και λίγοι.
✓ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ… “Θάρθω με βουλιαγμένα από τις αγρύπνιες μάτια/Να σου πω μιαν άγρια προσευχή/Σαν κι αυτήν που λένε στα γκρεμνά/Οι αητοί που τους σφάξαν τα πουλιά του Μπούχενβαλντ…/Δεν ήρθα για να κλάψω/Σαράντα χρόνια τα καταπίνω αυτά τα δάκρυα/Ήρθα να πάρω το μαστίγωμα της φρίκης σου/Για να το πάω στους ανθρώπους/ Που περπατούν σφυρίζοντας αμέριμνα/Και δεν ακούν το σφύριγμα της οχιάς/Που ξαναζεστάθηκε στον ήλιο” (Μενέλαος Λουντέμης).
✓ ΑΥΤΗ Η ΦΑΙΔΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ τι νόημα είχε και γιατί συμμετείχαμε εμείς;;; Ποιος ήταν εντέλει ο στόχος τους;;; Να εξισωθούν οι θύτες με τα θύματα;;; Να αποδοθούν ευθύνες και εκεί που δεν υπάρχουν;;; Να μπει φωτιά και στα χλωρά μαζί με τα ξερά;;; Να μετατοπιστεί και στον αθλητισμό η ελεεινή… “θεωρία των δύο άκρων”;;; Να εφαρμοστεί το… “πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι”;;; Θα επανέλθουμε επ’ αυτού και μάλιστα πολύ σύντομα.
✓ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ Α-ΝΕ-ΝΟ-ΧΛΗ-ΤΟΥΣ να διασχίσουν τρεις χώρες και τη μισή Ελλάδα και να ‘ρθουν να δολοφονήσουν!!! Η οργισμένη κοινωνία ζητά να πληρώσουν τόσο οι φονιάδες όσο και όλοι εκείνοι που ευθύνονται για το γεγονός ότι με την εγκληματική αδιαφορία τους (ή όχι μόνο;) επέτρεψαν να συμβεί αυτή η φοβερή τραγωδία.
✓ ΑΝΑΘΕΜΑ την ώρα, κατάρα στη στιγμή σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί…
✓ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..Κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μας σημαδέψει, δεν θα περάσει, δεν θα περάσει ο φασισμός!
✓ ΕΝΔΟΞΗ… η Ιστορία σου, η Προσφυγιά Τιμή σου – Α.Ε.Κ παίξε με Ψυχή σε βλέπουν οι Νεκροί σου!!!
✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

*Cueva 

de los piratas*

 
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να αγωνιζόμαστε εσαεί για τις διαχρονικές Αρχές και Αξίες που πρεσβεύει η Προσφυγομάνα Α.Ε.Κ.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να πολεμάμε το ναζιφασισμό.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να είμαστε αλληλέγγυοι στους ξεριζωμένους και στους κατατρεγμένους.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να μην επιτρέπουμε άλλο στο φίδι να δηλητηριάζει την κοινωνία.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να μην ησυχάσουμε αν δεν σαπίσουν στα μπουντρούμια οι φασιστοφονιάδες.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να είμαστε στην πρώτη γραμμή των αθλητικών και κοινωνικών αγώνων.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να φτύνουμε κατάμουτρα το ύποπτο “no politica”.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να είμαστε συνειδητοί πολίτες.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να υπηρετούμε τα υψηλά πανανθρώπινα ιδεώδη.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να απορρίπτουμε το σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να λατρεύουμε την Α.Ε.Κ με ανιδιοτέλεια.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να ξηγιόμαστε αετίσια.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να μην ξεχάσουμε ποτέ.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να θυμόμαστε πως η οικογένεια του αδικοχαμένου αδερφού μας είναι και δική μας οικογένεια.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να μην τα παρατάμε όταν όλα μοιάζουν χαμένα.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να ζούμε περήφανοι και απροσκύνητοι.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… να αντιστεκόμαστε.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή.
* Τιμή στον Μιχάλη σημαίνει… ψυχή βαθιά!

 

Για την υπογραφή:
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X