Μετς - Μαρσέιγ 2-2: Νέο πλήγμα για τους Μασσαλούς μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Μετς - Μαρσέιγ 2-2: Νέο πλήγμα για τους Μασσαλούς μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό η Μαρσέιγ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μετς του Λάζλο Μπόλονι που αγωνιζόταν από το 59' με 10 παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενός κακού μύρια έπονται λένε και στην περίπτωση της Μαρσέιγ αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα. Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η ομάδα του Μαρθελίνο δεν κατάφερε να κάνει το “2 στα 2” στη Ligue 1, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μετς του Λάζλο Μπόλονι.

Οι Μασσαλοί αν κι έκαναν ένα ιδανικό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν με τον Σογκλό, η Μετς έκανε την ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά και παρότι αγωνίζονταν από το 59′ με παίκτη λιγότερο. Χάρη στο γκολ του Βιτίνια ωστόσο η Μαρσέιγ γλίτωσε το κάζο.

Μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία συνεργασία των Σαρ, Ομπαμεγιάνγκ και Σογκλό μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στον τελευταίο κι εκείνος να τη στέλνει στα δίχτυα.

Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ιδανικά για τη Μαρσέιγ, αφού μετά την αποβολή του Λο στο 59′ αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε η Μετς και δεν έχασε τη συγκέντρωσή της, αλλά μέσα σε έξι λεπτά έφερε τούμπα το ματς. Αρχικά, ο Σαμπαλί ισοφάρισε στο 65′, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο “Γάμμα” του Λόπεθ για να έρθει στο 71′ ο Μικαουτατζέ και να κάνει το 2-1.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Γεωργιανό, που έκανε το κοντρόλ με το στήθος και στη συνέχεια δοκίμασε το σουτ, με τον Λόπεθ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Η Μαρσέιγ άσκησε πίεση και προσπάθησε να βρει το γκολ, με την μπάλα να μην την κάνει το χατίρι στο 73′ και το 78′ και να καταλήγει στο δοκάρι.

Τελικά, ο Βιτίνια λύτρωσε τους Μασσαλούς στο 82′, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

ΜΕΤΣ: Ουκιντζά, Κολέν, Τραορέ, Λο, Καντέ, Εντοράμ, Εμπαγέ (90′ Κουαό), Μαζίζ (62′ Καμαρά), Ζακές, Σαμπαλί (85′ Μάιγκα), Μικαουτατζέ (84′ Τετέι).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Κλος, Μπεμπά, Λόντι, Μπαλερντί (75′ Καρβάλιο), Ρονζιέ, Σαρ, Σογκλό (67′ Αρίτ), Κοντογκμπιά (57′ Βερτού), Εντιαγέ (76 Μουγκέ), Ομπαμεγιάνγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X