Αυξημένα μέτρα για τον σημερινό αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα, drone και εξονυχιστικοί έλεγχοι (VIDEO)

Αυξημένα μέτρα για τον σημερινό αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα, drone και εξονυχιστικοί έλεγχοι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αστυνομία θα κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την αναμέτρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (21:45, CosmoteSport 1) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Οpap Arena» μετά τη νίκη της Ένωσης με ανατροπή στην Κροατία την περασμένη Τρίτη (15/8).

Τα μέτρα της αστυνομίας αναμένεται να είναι αυξημένα, αφού μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την επίθεση που πραγματοποίησαν Κροάτες χούλιγκαν, ενώ και χτες (18/8) συνελήφθη ένας 43χρονος, οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει στα επεισόδια.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ τον τοποθετεί στην ομάδα των «εγκεφάλων» της υπόθεσης. Παράλληλα στην ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του οπαδού του Παναθηναϊκού αναφέρεται μεταξύ άλλων πως στο σπίτι του βρέθηκαν μεταλλικά μπαστούνια baseball και ξύλινο στειλιάρι, ενώ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Δρακόντεια τα μέτρα για το ματς

Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα που οι Κροάτες χούλιγκαν κατάφεραν να διασχίσουν ανενόχλητοι σχεδόν όλη τη χώρα και να φτάσουν με την βοήθεια οπαδών του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκαλώντας επεισόδια κατά την διάρκεια των οποίων ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Open, ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την πρόληψη και προστασία των πολιτών και των παικτών γι’ αυτό το λόγο θα υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου.


Θα γίνουν και πτήσεις ελικοπτέρων, ενώ θα υπάρχουν και drone που θα δίνουν συνεχόμενη εικόνα στη ΓΑΔΑ από το σημείο, ενώ ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός σε όσους πάνε στο γήπεδο.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της, οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι και στον τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και στον τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς, από όπου μπήκαν οι Κροάτες Χούλιγκαν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X