Η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ για να τιμήσει τον Μιχάλη και να προκριθεί (21:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ για να τιμήσει τον Μιχάλη και να προκριθεί (21:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε παίρνει την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Μιχάλη και πηγαίνει πιο κοντά στα... αστέρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση της ΑΕΚ για τον Μιχάλη!

Η Ένωση υποδέχεται σήμερα (21:45, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, LIVE μετάδοση από το AEK game) την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για την ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League έχοντας προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-2 μέσα στην Κροατία.

Η αποστολή του Δικέφαλο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς σε ένα ακόμα συγκινησιακά «βαρύ» βράδυ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο εύκολο δεν το χαρακτηρίζει κάποιος.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν είναι ένα δυνατό και δεμένο σύνολο που παρότι η ΑΕΚ τους «έπνιξε» στο δεύτερο μέρος στο Μάξιμιρ, εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι. Ο Αλμέιδα το γνωρίζει καλά και με την δύναμη της έδρας ο στόχος του είναι ακόμα μια νίκη. Ουδείς στην Ένωση σκέφτετσαι μια… ισοπαλία πρόκρισης.

To σχέδιο της ΑΕΚ

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και εκτός πλάνων είναι μόνο ο Πάολο Φερνάντες.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αλμέιδα, αυτή δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα του Ζάγκρεμπ.

Ο Στάνκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από το τέρμα και στην άμυνα ο Σιντιμπέ ή ο Ρότα στα δεξιά και Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί στην άμυνα.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Σιμάνσκι, Γιόνσον, ο Ελίασον ή ο Άμραμπατ θα κινείται δεξιά, ο Πινέδα αριστερά και μπροστά θα είναι ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτιτκά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Το πλάνο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οι Κροάτες δεν ανακοίνωσαν αποστολή, με τον Ιγκόρ Μπίτσκαν να αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και να αποφασίζει για την ενδεκάδα την τελευταία στιγμή.

Ο Μπίσκαν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως οι Κροάτες προπονήθηκαν στο Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια ταξίδεψαν για την Ελλάδα.

Ο κόσμος και η προσοχή

Ο κόσμος της ΑΕΚ που θα γεμίσει την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το νέο γήπεδο της Ένωσης θα πρέπει να προστατέψει την ομάδα με τη συμπεριφορά του και να τη σπρώξει προς την πρόκριση μόνο με τη φωνή του.

Οι κιτρινόμαυροι με ανακοινώσεις τους έχουν επαναλάβει πόσο σημαντικό είναι για το κλαμπ η κόσμια παρουσία όλων στις εξέδρες, τονίζοντας παράλληλα ότι με αυτόν τον τρόπο θα τιμηθεί και η μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, η οικογένεια του οποίου έχει προσκληθεί για την αναμέτρηση από την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Το ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα διευθύνει ο Νορβηγός, Έσπερ Έσκας. Ρέφερι που η Ένωση γνωρίζει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και ηττήθηκε με 2-0 έχοντας μάλιστα παράπονα από τη διαιτησία του και συγκεκριμένα για αποβολή του Ίνγκασον που δεν δόθηκε μετά από χτύπημα στον Λιβάι Γκαρσία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X