Ο κόσμος ΜΟΝΟ με φωνή και η… αγέλη με την ψυχή του Μιχάλη!

Ο κόσμος ΜΟΝΟ με φωνή και η… αγέλη με την ψυχή του Μιχάλη!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό, την υποχρέωση όλων και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για ένα από τα πλέον σημαντικά ματς στην ιστορία της ΑΕΚ. Ο αγώνας με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δυστυχώς «κουβαλάει» πολλά περισσότερα στοιχεία, εξαιτίας των τραγικών γεγονότων της περασμένης Δευτέρας και της δολοφονίας του Μιχάλη.

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί, χάρη στη νίκη με ανατροπή μέσα στο Ζάγκρεμπ πριν από λίγες μέρες. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν, τίποτα δεν είναι τελειωμένο και δεδομένα η… φιέστα της πρόκρισης μπορεί να περιμένει 90’!

Χρειάζεται απόλυτη προσήλωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και πάθος. Είμαι σίγουρος ότι η αγέλη του Ματίας Αλμέιδα θα βγάλει μέσα στο γήπεδο όχι μόνο τη δική της ψυχή, αλλά και αυτή του Μιχάλη που θα παρακολουθεί από ψηλά το ματς και την οικογένειά του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε εξαιρετικές πρωτοβουλίες για να τιμήσει τη μνήμη του και έδειξε για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο. Ο Μιχάλης δε θα ξεχαστεί. Αυτό είναι σίγουρο. Από κανέναν μας…

«Κόλαση» μόνο με τη φωνή μας

Την Παρασκευή η ΠΑΕ εξέδωσε και μία ανακοίνωση με «οδηγίες». Δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα περισσότερο. Ο «παράδεισός» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια δε χρειάζεται φωτοβολίδες και καπνογόνα για να «λιώσει» κάθε αντίπαλος.

Μόνο η φωνή αρκεί για να μετατραπεί σε «κόλαση» και να αποσυντονίσει, αποδιοργανώσει και να… ξεχαρβαλώσει μία ομάδα. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Με αρκετές παραστάσεις στην Ευρώπη. Αλλά αυτή η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ως ομάδα και έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο της.

Οφείλουμε να προστατέψουμε την ΑΕΚ, τη μνήμη του Μιχάλη, την ιστορία μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος μία ακόμα πρόκριση. Την πιο σημαντική μέχρι την επόμενη!

Οι… λέσχες που ακούμε ξανά και ξανά

Για τη συνάντηση φιάσκο στο Μέγαρο Μαξίμου έγραψα στο προηγούμενο blog. Θα ήθελα όμως να σταθώ ιδιαίτερα στη… βόμβα (όπως χαρακτήρισαν κάποιοι τη… φούσκα με τις λέσχες!

Ήταν το 2007 μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε το κλείσιμο των Συνδέσμων και οι οποίες θα μετονομάζονταν σε λέσχες οπαδών, με μια σειρά από υποτιθέμενα αυστηρά κριτήρια και υπό τον πλήρη έλεγχο των ΠΑΕ!

Τον Δεκέμβριου του 2015 ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε… το κλείσιμο των Συνδέσμων οπαδών και κάθε ΠΑΕ ή ΚΑΕ θα είχε έναν μόνο Σύνδεσμο!

Ιανουάριο του 2020 μετά τη δολοφονία του Τόσκο Μποζαζίτσκι, ο υφυπουργός Αθλητισμού της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης ανακοίνωσε… το κλείσιμο των Συνδέσμων, Λεσχών και ό,τι άλλο σχετικό…

Φεβρουάριο του 2022 μετά τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, οι Τ. Θεοδωρικάκος (υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ) και Λ. Αυγενάκης (υφυπυοργός Αθλητισμού) ανακοίνωσαν εκ νέου… το κλείσιμο των… κλεισμένων από το 2020 Συνδέσμων για έξι μήνες, έως το Ιούλιο του 2022.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… Δεκαέξι χρόνια η ίδια παπάτζα!

ΥΓ: Ο κ. Κούγιας και ο κ. Νουλέζας έλεγαν αμφότεροι με στόμφο προ ημερών ότι η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να παραστεί προς υποστήριξη των κατηγοριών. Την Παρασκευή η 25η ανακρίτρια έδωσε αυτό το δικαίωμα στην ΑΕΚ και το νομικό της επιτελείο.

Ο γνωστός και ως πρώην σύζυγος της κας Βατίδου, ο οποίος ειρωνεύτηκε την νομικό της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου χθες προχώρησε σε μία ακόμα προκλητική δήλωση με χαρακτηρισμούς, αλλά για την ταμπακιέρα δεν είπε λέξη. Διότι για ακόμα μία φορά εκτέθηκε για τις… γνώσεις του.

Όσο για τον κ. Νουλέζα, που τις προηγούμενες μέρες ωρυόταν «να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και να την αφήσουμε να νηφάλια να επιτελέσει το καθήκον της», το βράδυ της Παρασκευής αμφισβήτησε την απόφαση της 25ης ανακρίτριας.

ΥΓ 2: Η χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι αυτή που δεν δείχνει καν τον στοιχειώδη σεβασμό, την ώρα που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από ένα τάγμα εφόδου νεοναζιστών με συνεργάτες Έλληνες «πράσινους» Εφιάλτες.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X