MundoBasket 2023, Γαλλία: Ολοένα και καλύτερη η κατάσταση του Λεσόρ, σε αναμονή ο Πουαριέ

MundoBasket 2023, Γαλλία: Ολοένα και καλύτερη η κατάσταση του Λεσόρ, σε αναμονή ο Πουαριέ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Λεσόρ είναι η απόφαση της τελευταίας στιγμής που πρέπει να πάρει ο Βενσάν Κολέ σχετικά με τη 12άδα της Γαλλίας στο MundoBasket

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ερωτηματικό του Ματίας Λεσόρ παραμένει όσον αφορά την κατάρτιση της τελικής 12άδας της Γαλλίας για το προσεχές MundoBasket. Ο Βενσάν Κολέ έσπευσε να μιλήσει σχετικά με την κατάσταση του σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε για λίγο εκτός από τις προπονήσεις της Γαλλίας.

«Περιμένουμε την επιστροφή του. Το ελπίζω πολύ γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικός για την ισορροπία της ομάδας μας. Προπονείται καλά και γίνεται όλο και καλύτερος» ήταν τα λόγια του εκλέκτορα της Γαλλίας.

Ο Βενσάν Πουαριέ είχε κληθεί άμεσα για να αντικαταστήσει τον Λεσόρ, σε περίπτωση που εκείνος δεν καταφέρει να αγωνιστεί. «Στο καλύτερο σενάριο, θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα είχα περάσει μια εβδομάδα με τους φίλους στο Τόκιο, ήρθε και η γυναίκα μου. Είναι ωραίο» αναφέρει ο σέντερ της Ρεάλ που περιμένει και αυτός την τελική απόφαση για το αν θα βρει χώρο σε περίπτωση που ο Λεσόρ δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X