Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θέλω να κληρωθούμε στους ομίλους με τον ΠΑΟΚ για να αναμετρηθώ με τον Ράζβαν»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θέλω να κληρωθούμε στους ομίλους με τον ΠΑΟΚ για να αναμετρηθώ με τον Ράζβαν»
Photo Credits: INTIME

Την επιθυμία του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, εξέφρασε ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς με στόχο την είσοδο του στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι αντίστοιχα πέτυχε και η Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου η οποία ξεπέρασε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι τον Άρη.

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας Μιρτσέα Λουτσέσκου και πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ράζβαν, με αφορμή τις προκρίσεις των δύο, εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του βορρά» στους ομίλους, ανοίγοντας οικογενειακή… βεντέτα:

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία καλή βραδιά για το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο που υπέφερε στο σπίτι για εμένα και τον Ραζβάν. Για τη γυναίκα μου! Αν ερχόταν στον αγώνα μου, δεν θα μπορούσε να δει το παιχνίδι του Ραζβάν. Δεν θα μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στα δύο ματς.

Ο Ραζβάν είχε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα από την Κροατία. Σε αυτόν τον γύρο υπήρχαν και λιγότερο έμπειρες ομάδες, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν σκληρό αντίπαλο! Τώρα θέλω με τον Ραζβάν να προκριθούμε και να πέσουμε στον ίδιο όμιλο»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X