Νέα Φιλαδέλφεια: Σχεδίαζαν επί μέρες την επίθεση οι Κροάτες

Νέα Φιλαδέλφεια: Σχεδίαζαν επί μέρες την επίθεση οι Κροάτες
Photo Credits: INTIME

Παρά τις προσπάθειες ημερών στα εγκληματολογικά εργαστήρια, δεν βρέθηκαν αποδοτικά δείγματα DNA στο σώμα και τα νύχια του δολοφονημένου 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισε τη ζωή στον Μιχάλη Κατσούρη έχουν στήσει οι αρχές, ώστε τα στόματα να ανοίξουν και να «δείξουν» τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του οπαδού της ΑΕΚ.

Οι αρχές θεωρούν ότι ανάμεσα στους χούλιγκαν κρύβονται οι απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τον δολοφόνο του 29χρονου.

Παρά τις προσπάθειες ημερών στα εγκληματολογικά εργαστήρια, δεν βρέθηκαν αποδοτικά δείγματα DNA στο σώμα και τα νύχια του δολοφονημένου 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέχρι έως τώρα ταυτοποίηση με κάποιο από τα δείγματα που έχουν ήδη ληφθεί από τους χούλιγκαν, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι Ανακριτικές Αρχές δεν έχουν δώσει το πράσινο φως για να ανοίξουν τα κινητά των κατηγορούμενων.

«Θεωρώ ότι η Αστυνομία έχει αποδείξει και στις δύσκολες περιπτώσεις ότι φτάνει στην πηγή και θα αποδειχτεί ο δολοφόνος. Είναι και θέμα τιμής» τόνισε στο OPEN, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Καταπέλτης τα εντάλματα

Καταπέλτης είναι τα εντάλματα για την προφυλάκιση των χούλιγκαν. Όπως αναφέρεται σε αυτά, οι χούλιγκαν σχεδίαζαν την φονική επίθεση πολλές ημέρες πριν: «…οι κατηγορούμενοι συγκρότησαν στην Αττική, σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, πάντως τουλάχιστον από τις αρχές Αυγούστου 2023 έως τις 8 Αυγούστου 2023 από κοινού, επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, αποτελούμενη από περισσότερα από τρία άτομα ( εγκληματική οργάνωση) και εντάχθηκαν σε αυτήν ως μέλη της, επιδιώκοντας, την τέλεση κακουργημάτων και πλημμελημάτων» αναφέρουν.

Οι Κροάτες χούλιγκαν περιγράφονται και ως ύποπτοι φυγής αλλά και τέλεσης και άλλων αδικημάτων.

Ακόμη και ποινικές ευθύνες ερευνούν στην ΕΛΑΣ για το επιχειρησιακό «φιάσκο»

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διερεύνηση για πειθαρχικές αλλά και ποινικές ευθύνες για το φιάσκο. Συνεχώς νέες πληροφορίες σκιαγραφούν το μέγεθος της ολιγωρίας και των λαθών της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθυστέρησε 4 ώρες να προωθήσει το σήμα της INTERPOL, με το οποίο οι Αρχές των χωρών διέλευσης των Κροατών χούλιγκαν ενημέρωναν τις ελληνικές για το περιστατικό.

«Θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όποιος έκανε λάθη θα απομακρυνθεί και για εμένα και ποινικές ευθύνες» τόνισε στο OPEN, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ήδη έχουμε αποδώσει κάποιες ευθύνες και θα αποδώσουμε και άλλες ανάλογα με την εξέλιξη της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Επαναλαμβάνω και πάλι, όχι και απώτατο μέλλον. Πολύ σύντομα με βάση τις διαδικασίες που οφείλουμε να ακολουθήσουμε που τηρούνται και που γίνονται αυτή τη στιγμή» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Την ίδια στιγμή, στα χέρια των Αδιάφθορων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ολόκληρη η αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών που…χάθηκαν στη μετάφραση ενώ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται και η λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς για τον…περίπατο των Κροατών μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X