Μετά τις... γκέλες ο Γκεντουζί «φλερτάρει» με την αποχώρηση από τη Μαρσέιγ

Μετά τις... γκέλες ο Γκεντουζί «φλερτάρει» με την αποχώρηση από τη Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Λίγες ώρες μετά τις... γκέλες του στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό, δημοσιεύματα θέλουν τον Ματέο Γκεντουζί έτοιμο να φύγει από τη Μασσαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 24χρονος Γάλλος ήταν ο… μοιραίος παίκτης για τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς με τους «Πράσινους» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι ενώ οι οπαδοί της ομάδας του τον… σταυρώνουν, δεν αποκλείεται ο Γκεντουζί να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Μαρσέιγ, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι, αλλά και από τις Ίντερ και Μίλαν που μπαίνουν στο… κόλπο για την απόκτησή του.

Σημειώνει, βέβαια, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «L’ Equipe» πως επίσημη πρόταση για τον Γκεντουζί δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της Μαρσέιγ.

Ο Γάλλος έκανε μια καλή πρώτη σεζόν με την ομάδα της Μασσαλίας, όμως μετά την άφιξη του Μαρθελίνο το φετινό καλοκαίρι ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί σημαντικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X