Στο Μεξικό ακόμα γράφουν για Αραούχο και ΑΕΚ - «Αμφίβολη η μεταγραφή του»

Επιμένουν οι Μεξικανοί πως η ΑΕΚ διαπραγματεύεται για Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Νέστορ Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο δεκαήμερο, στην ΑΕΚ δεν έχουν ασχοληθεί με τα μεταγραφικά, καθώς τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Στο Μεξικό, ωστόσο, δεν ξεχνάνε την Ένωση και τον Νέστορ Αραούχο και επιμένουν να συντηρούν το θέμα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τονίζεται πως η μετακίνηση του Αργεντινού στόπερ στην ΑΕΚ είναι αμφίβολη. Κι αυτό επειδή ο 32χρονος αμυντικός της Αμέρικα τραυματίστηκε στο γόνατο.

Συγκεκριμένα, ο Αραούχο χτύπησε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με το Νάσβιλ για το Leagues Cup, και παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός δεν είναι πολύ σοβαρός, ίσως οδηγήσει τη μεταγραφή του στην Ελλάδα σε ναυάγιο, όπως γράφει η ιστοσελίδα RECORD.

Κι αυτό επειδή η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και ο Αραούχο θα χρειαστεί κάποιο καιρό να μείνει εκτός δράσης.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X