Κέιν: «Ήρθα στην Μπάγερν για να κερδίζω τίτλους»

Κέιν: «Ήρθα στην Μπάγερν για να κερδίζω τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στην Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθα εδώ για να βελτιωθώ, να νιώσω μια νέα πίεση στο να πρέπει να κερδίζω τίτλους κάθε χρόνο, να πηγαίνω μακριά στο Champions League και να πιέζω τον εαυτό μου σε αυτό το όριο.

Νομίζω ότι όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν Μονάχου, πρέπει να κερδίζεις, δεν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Εάν δεν αποδώσεις καλά, θα υπάρχουν ερωτηματικά για σένα.

Κατάφερα να το χειριστώ αυτό σε όλη μου την καριέρα, είτε ήταν με την Τότεναμ είτε με την Αγγλία. Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία, πολλές προπονήσεις, πολλά παιχνίδια, και τώρα αυτή την εβδομάδα αισθάνομαι πολύ καλά.

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ τη σεζόν. Κάθε πρώτο παιχνίδι μιας σεζόν πρωταθλήματος είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά της χρονιάς, γιατί είσαι τόσο έτοιμος να πας και θέλεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X