Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκνευρίστηκε με θεατή σε αγώνα του - Ο ήχος που τον «τρέλανε» (VIDEO)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκνευρίστηκε με θεατή σε αγώνα του - Ο ήχος που τον «τρέλανε» (VIDEO)

Μετά από αρκετή ώρα, ο Τσιτσιπάς βρήκε το άτομο που έκανε τον εκενυριστικό ήχος και είπε στον διαιτητή: «Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξαλλος έγινε με θεατή σε αγώνα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς εκείνος έκανε έναν ήχο που εκνεύρισε τον Έλληνα αθλητή.

Στον αγώνα του με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο, εκεί που θα αναμετρηθεί με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Σε ένα σημείο του αγώνα, ο Τσιτσιπάς αργούσε να κάνει το σερβίς του, καθώς άκουγε τον ενοχλητικό ήχο μέλισσας κοντά του μάλιστα κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο. Ωστόσο, λίγο μετά ο ίδιος κατάλαβε πως δεν υπήρχε κάποιο έντομο κοντά του αλλά ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας που προσποιούνταν την μέλισσα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ματς.

Όπως φαίνεται και στις κάμερες, με τον ήχο να επιμένει και να τον αποπροσανατολίζει ο Έλληνας τενίστας παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν. «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας», είπε συγκεκριμένα.


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X