Όλοι τους περιμένουν το μοιραίο λάθος της ΑΕΚ

Όλοι τους περιμένουν το μοιραίο λάθος της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ξέρει πως η ΑΕΚ και ο κόσμος της πρέπει να ισορροπήσουν σε τεντωμένο σχοινί και να κρατηθούν όρθιοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα γεγονότα, οι εξελίξεις και μαζί τους οι προκλήσεις, τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα. Το βράδυ του θριάμβου μοιάζει ήδη πολύ μακριά, μετά από την συνειδητοποίηση στο περιβόητο ραντεβού στου Μαξίμου πως απέναντι της η ΑΕΚ έχει ένα σύστημα οργανωμένο, αποφασισμένο, με την σύμπραξη του κράτους σε μεγάλο βαθμό. Το οποίο έχει παίξει σίγουρα ρόλο και σε όσα τραγικά οδήγησαν στην παρουσία των Κροατών στην Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του Μιχάλη. Με τις παραλείψεις τους βέβαια. Δεν εννοούμε τίποτε άλλο…

Αυτό το σύστημα από την πρώτη μέρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ακόμη και την δολοφονία του Μιχάλη για να προωθήσει τα σχέδια του κατά της ΑΕΚ και το κορύφωσε σήμερα με όσα επιδίωξαν να φέρουν στο επίκεντρο στην σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό. Όπου φτάσαμε στο άκρο άωτο της πρόκλησης, ο θεσμικά υπεύθυνος για όσα έγιναν και κατέληξαν στην δολοφονία, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Οικονόμου, αντί να μη πει τουλάχιστον τίποτα από ντροπή, να κάνει παρέμβαση υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας υπό τον Κλάτενμπεργκ!!! Τι να πεις και τι να σχολιάσεις γι΄αυτό;

Από την ΑΕΚ εξαρτώνται όλα

Όλα αυτά πρέπει να τα κάνουμε στην άκρη. Γιατί ακόμη και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης, το Σάββατο θα δοκιμαστούν πρώτη φορά, μπορεί και μοναδική… Αλλά δεν είναι μόνο η κυβέρνηση. Ξέρουμε ήδη από την Δευτέρα κι όσα είπε η UEFA στη σύσκεψη ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ, πως η UEFA έχει δώσει κατευθύνσεις για το τι θεωρείται πως πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα, με ευθύνη της αστυνομίας.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτή την στιγμή με την ομάδα να δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη και τους αντιπάλους μας αδίστακτα να χρησιμοποιούν κάθε μέσο για την ανακόψουν, πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να τους κάνουμε την χάρη ή όχι. Από μας εξαρτάται. Αν πάμε όλοι στο γήπεδο το Σάββατο και έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ματς, να μπούμε μέσα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, χωρίς καμιά παραβατική συμπεριφορά και να τα δώσουμε όλα για την στήριξη της ομάδας, όλα θα είναι καλά κι όλα θα πάνε καλά.

Να μη γίνει το μοιραίο λάθος 

Σε αντίθετη περίπτωση, εκτός από την οργή μας για τον Μιχάλη, εκτός από την αηδία μας για όλα όσα γίνονται κατά της ΑΕΚ, θα έχουμε απέναντι μας πρασινοκόκκινους και Κροάτες να πανηγυρίζουν για την διάλυση μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το προκαλέσουμε μόνοι μας. Μόνο εμείς μπορούμε να τους δώσουμε αυτή την χαρά και να διαλύσουμε την ομάδα μας. Απλά είναι τα πράγματα.

Ναι. Σε όλα έχουμε δίκιο. Για τους δολοφόνους, τους ναζί, την UEFA, την κυβέρνηση, την αστυνομία. Για όλα έχουμε 1000% δίκιο. Μόνο που με το να αυτοδιαλυθούμε από ανοησίες δικές μας, την στιγμή που μετά την βραδιά στον Μάκσιμιρ είμαστε έτοιμοι για απογείωση, από αυτό το δίκιο δεν θα μας μείνει τίποτα. Παρά μόνο τα πανηγύρια των αντιπάλων μας, που καθόλου δεν θα τους βλάψουμε και να φάνε και μια φωτοβολίδα που λέει κι ο λόγος. Όσο για την αστυνομία; Σιγά τα ωά αν φάνε και κανένα ντου. Η χαρά τους χαρά. Θα ρίξουν τα δακρυγόνα τους, θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ και όλα καλά. Κι εμείς για δεύτερη φορά θύματα. Εμείς αποφασίζουμε τι θέλουμε. Όλοι είναι από πάνω μας και περιμένουν το μοιραίο λάθος.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X