Η ΑΕΚ έχει "δέσει", νικάει και δε "λογαριάζει" από απουσίες

ΦΩΤΟ από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Η ΑΕΚ δείχνει πως έχει αρχίσει να “δένει” όλο και περισσότερο σαν ομάδα και οι αντίπαλοί της πρέπει να βρίσκουν επιπλέον λύσεις για να έχουν ελπίδες να την “πληγώσουν”. Αυτό φάνηκε και στον χθεσινό (18/1) αγώνα με το Μαρκόπουλο, όπου μετά το 2-0 τα πράγματα “ζόρισαν”, αλλά η ΑΕΚ και πάλι πήρε το τρίποντο.

Οι επιπλέον λύσεις δεν ισχύουν τόσο για τα Βριλήσσια και τον Ολυμπιακό, τα ρόστερ των οποίων είναι σχεδόν ισάξια με αυτό της ΑΕΚ. Οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 βόλεϊ γυναικών είναι πολύ πίσω από τις τρεις πρώτες του πρωταθλήματος. Το δείχνει και η βαθμολογία άλλωστε, με τον τέταρτο Παναθηναϊκό να απέχει 4 βαθμούς βαθμούς από την τρίτη θέση έχοντας και έναν αγώνα περισσότερο από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η Ένωση καταφέρνει να παίρνει εύκολες νίκες ακόμα και με απουσίες. Στις αρχές της σεζόν αυτός ήταν ο πονοκέφαλος του Απόστολου Οικονόμου, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι το ρόστερ “δένεται” όλο και πιο πολύ, ενώ φαίνεται μέσα στα παρκέ και η καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής της ομάδας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου με το Μαρκόπουλο απουσίαζε η Δήμητρα Γιακουμή, με τους Μακεδόνες Αξιού και στον χθεσινό (18/1) πάλι με το Μαρκόπουλο η Μαρίσα Φερνάντεζ και παρόλα αυτά η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε καθόλου, με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα. Επίσης μερικά παιχνίδια δίνουν στον Οικονόμου το δικαίωμα να κάνει και το απαραίτητο ροτέισον, που βοηθάει τόσο να ξεκουράσει παίκτριες, όσο και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X