Βαθμολογία UEFA: Σταθερά πάνω από την Κροατία η Ελλάδα και κοιτάει ψηλότερα

Βαθμολογία UEFA: Σταθερά πάνω από την Κροατία η Ελλάδα και κοιτάει ψηλότερα
Photo Credits: INTIME

Το εξαιρετικό καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ και η πρόκριση του Παναθηναϊκού ήταν ακόμα δύο χαρμόσυνα μηνύματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ότι αφορά την βαθμολογία χωρών της UEFA.

Το εξαιρετικό καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αύξησαν ακόμα περισσότερο τις ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League σε ένα ιστορικό βράδυ.

Η Ένωση επικράτησε της Ντινάμο μέσα στο Ζάγκρεμπ και αύξησε την διαφορά της 19ης Ελλάδας από την 20ή Κροατία, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από την Μαρσέιγ, ωστόσο πρόσθεσε άλλα δύο παιχνίδια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις (τις αναμετρήσεις με την Μπράγκα για τα πλέι-οφ) που μπορούν να αποφέρουν επιπλέον βαθμούς.

Από τα μέσα Αυγούστου κιόλας η συγκομιδή των ελληνικών ομάδων είναι 1.800 βαθμοί, σχεδόν όσοι μάζεψαν όλες οι ελληνικές ομάδες πέρσι (2.125) σε μία καταστροφική σεζόν.

Πλέον, η ψαλίδα από την Κροατία άνοιξε στους 400 βαθμούς, όμως το ευχάριστο νέο είναι πως υπάρχει ρεαλιστικό σενάριο να έχουμε φέτος 4 ή ακόμα και 5 εκπροσώπους σε ομίλους, κάτι που σημαίνει πολλά επιπλέον παιχνίδια και δυνατότητα για αναρρίχηση στην βαθμολογία χωρών της ΟΥΕΦΑ, που έχει ως εξής από την 15η θέση και κάτω:

15. Ουκρανία 25.000 (συνεχίζουν οι 4 από τις 5 ομάδες της)

16. Ισραήλ 24.875 (συνεχίζουν οι 3 από τις 4 ομάδες της)

17. Δανία 24.325 (συνεχίζουν οι 3 από τις 4 ομάδες της)

18. Τσεχία 23.675 (συνεχίζουν οι 3 από τις 4 ομάδες της)

19. ΕΛΛΑΔΑ 21.925 (συνεχίζουν οι 5 από τις 5 ομάδες της)

20. Κροατία 21.525 (συνεχίζουν οι 4 από τις 4 ομάδες της)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X