Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη»

Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά το διπλό στο Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αφιέρωσε την ανατροπή επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το μεγάλο διπλό με 1-2 στην οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην Cosmote TV:

Για την ιστορική νίκη, όπως ήρθαν τα πράγματα: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω χαιρετισμούς στον κόσμο μας. Ειδικά στην οικογένεια του φιλάθλου που χάσαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς! Αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία. Αυτό που χρειαζόμαστε στη ρεβάνς είναι να είναι ο κόσμος μας ως έξτρα παίκτης και να δείξουμε ότι είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και αυτή στο δεύτερο: «Ηταν φυσιολογικό να είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτή την απόδοση μετά από 16 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Στο ημίχρονο τους είπα πολλά πράγματα και τα ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα. Στην επανάληψη κάναμε πολλά πράγματα απ’ αυτά που μπορούμε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X