ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου και του Πέτρου Μάνταλου στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε απαντήσει στους ναζί οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Μάζευαν λεφτά σε κούτες στις εξέδρες, άφησεαν κενές θέσεις στην κερκίδα, δεν σεβάστηκαν τίποτα. Αυτή η μοναδική ομάδα της Ένωσης υπό τον «στρατηγό» Ματίας Αλμέιδα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στην Κροατία για να τους τελειώσει. Και έτσι έκανε. Και το έκανε όπως έπρεπε.

Με τον Αραούχο να ενορχηστρώνει και τον Κώστα Γαλαναόπουλο να κάνει ένα μαγικό σουτ η ΑΕΚ έκανε το 1-2 μέσα στο Ζάγκρεμπ. Μέσα στο σπίτι των δολοφόνων του Μιχάλη. Με αξιοπρέπει και σεβασμό ο Γαλανόπουλος έκανε ένα συγκυνητικό πανηγυρισμό.

Έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο από το χέρι του, έδειξε τον ουρανό και χτύπησε το σήμα στην καρδιά του κοιτώντας τους οργανωμένους οπαδούς της Ντινάμο. Τους γνωστούς πλέον BBB δίνοντας την καλύτερη απάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Μάνταλος σχημάτισε το «Μ» με το χέρι του αφιερώνοντας τη νίκη στον Μιχάλη.


Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Μάγκες Γαλανόπουλος-Μάνταλος μπροστά στους ναζιστές-φονιάδες ΒΒΒ! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X